lot samolotem |
Autor |
Wiadomość |
Anna Lucka
Gaduła

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 6:19 pm
|
|
|
Rzeczywiscie mialam na mysli dluzsze loty. Do tej pory nie mialam okazji latac trasa polska-holandia. Wszystko zalezy od wielkosci lotniska. Jesli ktos na duzym lotnisku jest na ostatnia minute i ustawi sie w kolece przed 30 innymi osobami to moze przysporzyc tylko niepotrzebnego stresu. Dlatego odradzam. Ewa zycze przyjemnej podrozy! |
_________________ szczesliwym byc - tego trzeba sie nauczyc (eurypides) |
|
|
|
|
EwazHolandii
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 7:01 pm
|
|
|
dziękuję Anna.Ja na pewno nie będę na lotnisku na ostatnio chwilę... Planuję już 2 godziny przed... |
|
|
|
|
Eve
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 1:07 pm
|
|
|
Nie zapomnij tez, ze do bagazu podrecznego nie mozna wkladac zadnych produktow plynnych. Jezli chcesz cos wziac to musi byc w malych opakowaniach - chyba ponizej 50ml i w oddzielnej torebce foliowej. Jak znajda cos w bagazu to wyrzucaja bez pytania. Dosc przykre. A jak cos kupisz na lotnisku to musisz dac zafoliowac. Powodzenia. |
|
|
|
|
mruwa_
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 11:39 am
|
|
|
Eve napisał/a: | Nie zapomnij tez, ze do bagazu podrecznego nie mozna wkladac zadnych produktow plynnych. Jezli chcesz cos wziac to musi byc w malych opakowaniach - chyba ponizej 50ml i w oddzielnej torebce foliowej. Jak znajda cos w bagazu to wyrzucaja bez pytania. Dosc przykre. A jak cos kupisz na lotnisku to musisz dac zafoliowac. Powodzenia. |
Zgadza sie tylko ze do 100 ml i musi byc w przezroczystej torebce foliowej . ale jak lecialem z Dortmundu do Polski to nie zauwazyli ze mam butelke z woda i Pani w sklepi bezclowym sie zdziwila i wrecz wystraszyla ale pozniej ja wyzucilem! trzeba uwazac. i nie mozna miec nic ostrego i w ogole! mi zabrali breloczek z kluczy bo stwierdzili ze mozna nim zabic czlowieka! |
_________________ !! Children always understand. They have open minds. They have built-in bullshit detector !! |
|
|
|
|
EwazHolandii
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 11:44 am
|
|
|
czytałam na stronie mojego przewoźnika i można wziąć do 100 ml |
|
|
|
|
mruwa_
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 2:20 pm
|
|
|
z reszta wode sobie mozesz kupic zaraz po wyjsciu z samolotu!
Oczywiscie przepisy te nie podlegaja tym rzeczom co kupisz na bezclowce. ja kupilem butelke wina i dwie perfumy bo tanio
Milego lotu i pobytu w Polsce
Pozdrawiam |
_________________ !! Children always understand. They have open minds. They have built-in bullshit detector !! |
|
|
|
|
EwazHolandii
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 2:42 pm
|
|
|
dziękuję mruwa i również pozdrawiam |
|
|
|
|
EwazHolandii
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 1:44 pm
|
|
|
jeszcze kilka dni i wyruszam,jakoś jak na razie się nie boję.Należę raczej do odważnych kobiet. |
|
|
|
|
mruwa_
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 2:30 pm
|
|
|
No i dobrze, nie ma czego sie bac!
Bedzie wszystko dobrze!
Jak dla mnie najgorszy start! a tak to wszystko idzie ok!
wes sobie gume do rzucia albo pij wode! bo sie beda uszy szybko zatykac! Jak zujesz gume to prawie wcale! tak ja mialem
Pozdrowki |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 2:37 pm
|
|
|
ale najwazniejsze to patrz czy ktos taki nie wsiada  jak cos to wyskakuj i tak jak Małysz laduj
oczywiscie żarcik pozdrawiam |
|
|
|
|
EwazHolandii
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 3:13 pm
|
|
|
dobre Paweł,he he he... |
|
|
|
|
mruwa_
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 3:19 pm
|
|
|
pawel1979 napisał/a: | ale najwazniejsze to patrz czy ktos taki nie wsiada  jak cos to wyskakuj i tak jak Małysz laduj
|
hahahaha to sie usmialem
Dobre |
|
|
|
|
EwazHolandii
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 3:43 pm
|
|
|
no a najlepsze jest to,że od kilku dni jak oglądam tv to co rusz na jakiś kanałach natrafiam na progrmay o katastrofach lotniczych oczywiście od razu zmieniam kanał... |
|
|
|
|
mruwa_
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 7:14 pm
|
|
|
hahaha tez na Nationa Geographic ogladalem katastrofy samolotow i dochodzenia dlaczego co i jak
ale nie bedzie tak jak w tych programach trzeba myslec pozytywnie
Pozdrowki |
|
|
|
|
marcin_zet
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 11:33 pm lot
|
|
|
to tym bardziej sie boje brrrr |