Den haag- Londyn, lub Manchester |
Autor |
Wiadomość |
Rauf
Gaduła
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 172 Skąd: Netherlands
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 9:41 pm Den haag- Londyn, lub Manchester
|
|
|
Czesc,
Jak mozna najtaniej dostac sie z Hagi do Londynu lub Manchesteru?? Nie chodzi mi o zadna wycieczke tylko konkretnie transport, chce kogos odwiedzic
Pozdr |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 35 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:38 pm
|
|
|
Chyba najszybciej samolotem? ;] |
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 9:18 am
|
|
|
Powiedzialabym ze najszybiej i najtaniej samolotem.
Zobacz z Amsterdamu do Londynu www.easyjet.com |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 35 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 9:25 am
|
|
|
easyjet jest dosc drogi, jak zalezy Ci na cenie to lepiej ryanair Eindhoven->Londyn |
|
|
|
|
O.L.A.
Poczatkujacy Huliganjetta
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 17 Cze 2008 Posty: 33 Skąd: Gipsy part of town
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:58 am
|
|
|
Ja sobie bardzo chwale podróż pociągiem z Hagi do Londynu ( z przesiadka w Brukseli), bilet bukowałam przez stonkę
http://www.nshispeed.nl/ . Za bilety (obie strony) zapłaciłam 98 euro. Bilet obejmuje dojazd do Brussel Zuid w takiej samej cenie z każdego miejsca w Holandii.
Zapewne bilet lotniczy czasem można taniej znaleźć, ale należy wziąć dodatkowo pod uwagę transport do/z lotniska. A tak wsiadam sobie w pociąg w Hadze, wysiadam w London na St. Pancras, czyli samo centrum bez dodatkowych kosztów
W Brukseli miałam ok 40 min na przesiadkę, w tym czas na odprawę - była kontrola paszportowa belgijska i zarazem brytyjska (więc po wysiadce w Londynie juz nic nie sprawdzają). Bagaże jadą razem z właścicielem:)
Czasowo wyglada to bardzo podobnie - tyle, że sie cały czas jedzie (super szybkim pociągiem!) Bruksela - Londyn w 2godz 20 min
Niby lot jakaś godzinke trwa, ale i tak sie slęczy 2 godz wcześniej na lotnisku przed odprawą+czas na dojazd do/z lotniska+ odprawa w Londynie, więc wychodzi na to samo |
Ostatnio zmieniony przez O.L.A. Nie Mar 29, 2009 10:59 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|