Karta kredytowa w ABN AMRO,jak sprawdzić środki na koncie? |
Autor |
Wiadomość |
jordan233
Gaduła
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:24 am Karta kredytowa w ABN AMRO,jak sprawdzić środki na koncie?
|
|
|
Witam
Dostałem nie dawno kartę kredytową z ABN AMRO,jakie są sposoby sprawdzenia środków na tej karcie??
Na stronie ABN AMRO jest możliwość sprawdzenia przez internet ale u mnie nie działa na żadnej przeglądarce http://www.abnamro.nl/nl/...rds/online.html
Jest jeszcze jakiś inny sposób sprawdzenia środków na koncie?? |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:36 am
|
|
|
https://creditcards.abnamro.nl/ABN_AMRO_Consumer/ChangeLanguage.do?localeID=English&locationID=Login pod firefoxem trzeba dwa razy pod rzad wejsc na tego linka - za peirwszym razem jest blad, za drugim razem jest OK |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:54 am
|
|
|
Jest jeszcze jakiś inny sposób sprawdzenia środków na koncie??
tak idziesz do najblizszego automatu ABN Amro i wkladajac karte mozesz wybrac sprawdzenie salda na twoim koncie. bez koniecznosci wyplacania |
|
|
|
|
jordan233
Gaduła
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 1:57 pm :)
|
|
|
Wielkie dzięki ,bardzo to się przydało |
Ostatnio zmieniony przez jordan233 Nie Mar 29, 2009 1:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
globus1410
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 06, 2012 10:14 am
|
|
|
Witam staram Się o gold credit card w abn amro,oni twierdzą że potrzebuje verblijfsverguning albo cos takiego na czas nieokreślony,ja posiadam 2 paszporty polski i niemiecki i myślę że nie potrzebuję żadnego pozwolenia na pobyt.Dodam że konto u nich mam 7 lat i , z żoną wspólne ona tez pracuje,(( pobory około 3400e netto miesięcznie razem).Możecie mi doradzić co zrobić żeby te karte dostać,czy lepiej zmienić Bank,a skoro tak to gdzie najlepiej uderzyć.pozdrawiam i prosze o odp na meila
[email protected]
z góry dziękuje |
_________________ bajbaj |
|
|
|
|
mbn
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Cze 06, 2012 10:48 am
|
|
|
globus1410 napisał/a: | co zrobić żeby te karte dostać,czy lepiej zmienić Bank,a skoro tak to gdzie najlepiej uderzyć.
z góry dziękuje |
A po co Ci ten Gold? Banku nie ma sensu zmieniać ale karte można wziąć gdzieś indziej. Fajny jest Amex (teraz wprowadzili karte Entry za €35/rok, silver kosztuje chyba €75). Na kartach nie ma limitu i to jest zaleta Amexa, minus taki że nie wszędzie działa, więc ten pseudo-ABNowy wynalazek MasterCard jest nadal potrzebny. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2012 5:08 pm
|
|
|
mbn napisał/a: | globus1410 napisał/a: | co zrobić żeby te karte dostać,czy lepiej zmienić Bank,a skoro tak to gdzie najlepiej uderzyć.
z góry dziękuje |
A po co Ci ten Gold? |
m.in. ze wzgledu na ubezpiecznia czy wyzszy limit... |
|
|
|
|
quhar
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 10:55 am
|
|
|
Tylko ISC obsluguje karty ABN gdzies dopiero od pol roku, wczesniej bylo pod adresem podanym przezemnie 3 lata temu |
|
|
|
|
gregor200
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 11:52 am
|
|
|
witam mam pytanko potrzebuje pomocy w otworzeniu debetu w banku ABN AMRO czy jest Pani w stanie coś podpowiedzieć lub wskazać kogoś kompetentnego ? |
|
|
|
|
|