wegmisbriukers |
Autor |
Wiadomość |
michaltg
Nieśmiały użytkownik popcorn
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 7:46 pm wegmisbriukers
|
|
|
W emitowanym w niedzielny wieczor odcinku "Wegmisbriukers" wystapila rodzina z Polski. Nasi rodacy z leksza odstawili "szokpe" Dla mnie to wstyd ze ludzie nie chca sie uczyc jezykow.
Czy moze ktos z Was widzial i ma ochote podzielic sie swoim zdaniem?? |
Ostatnio zmieniony przez michaltg Nie Kwi 19, 2009 8:32 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 8:16 pm Re: webmisbriukers
|
|
|
michaltg napisał/a: | W emitowanym w niedzielny wieczor odcinku "Webmisbriukers" wystapila rodzina z Polski. Nasi rodacy z leksza odstawili "szokpe" Dla mnie to wstyd ze ludzie nie chca sie uczyc jezykow.
Czy moze ktos z Was widzial i ma ochote podzielic sie swoim zdaniem?? |
Piszesz o czyms co juz bylo w TV, jakim cudem mozemy na ten temat rozmawiac jak nie widzielismy danego odcinka programu "Wegmisbruikers" Dla zainteresowanych podaje linka , nie wiem kiedy dodadza dzisiejszy odcinek. |
|
|
|
|
Hamster
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Lip 2007 Posty: 102 Skąd: Hengelo
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:20 am wegmisbriukers
|
|
|
przegladnelam.....zal mi ich bardzo,ale samochodem w takim stanie w zyciu nie jezdzilabym nawet po mojej wiosce |
|
|
|
|
pepsii
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 8:02 am
|
|
|
no zalamka klamali auto po wypadku i bez prawka lipa jak niewiem szkoda ich sprawa sie zle skonczy
[ Dodano: Pon Kwi 20, 2009 9:07 am ]
rzekomo pojechaly po dziecko a na koniec szukaja coffeshopu,to jest juz przegiecie |
|
|
|
|
Magda W
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 8:27 am
|
|
|
Ja p......e .Tylko tyle moge powiedziec wyglupili sie na calej lini .Ja bym do takiego auta nie wsiadla a co dopiero jechac taki kawal drogi przeciez to rupiec , mialabym strach w oczach ze sie rozleci na kawalki podczas drogi . Masakra |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
|
|
|
|
pani_puchatkowa
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 08 Lut 2009 Posty: 355
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 8:30 am
|
|
|
Może to dziecko w coffeeshopie zostawiły?
Jestem pod wrażeniem cierpliwości jaką policjanci im okazali ja pewnie z 10 razy bym krzykneła na tą laske co ciągle kazała mu czekać. |
|
|
|
|
iwi
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 9:11 am
|
|
|
tragedia pod kazdym wzgledam....
i dla rodziny, ktora stracila samochod ... moze to zbyt wiele powiedziane samochod, nazwijmy to srodek lokomocji....
i dla ogladajacych az przykro patrzec
i myslec ja tez jestem polakiem.... |
_________________ Zapraszam do mojej galeri z pazurkami:
www.iwi-nails.blog.onet.pl
...Odzwiedz Moje Pazurkowe Niebo... |
Ostatnio zmieniony przez iwi Pon Kwi 20, 2009 9:15 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
pani_puchatkowa
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 08 Lut 2009 Posty: 355
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 9:46 am
|
|
|
iwi głowa do góry, jesteśmy przede wszystkim ludźmi a nie polakami
ale przyznam że zrobiło mi się dziwnie w serduchu jak pomyślałam że ci ludzie tylko utwierdzają holendrów w tych słynnych stereotypach o polskości ;/ |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 10:02 am
|
|
|
powiem tylko- o matko!! jak oni tak mogli podróżować? a co z tym dzieckiem? jest czy go nie ma? a co do nieznajomości języka- no cóż może przyjechali kogoś odwiedzić, a przecie ż na wakacjach nie muszą znać języka każdego kraju który zwiedzają- nieprawdaż? oki wiem że to naciągana teoria ale zawsze próbuję znaleźć dobre strony....porażka |
_________________ gosik |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła
Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 11:46 am
|
|
|
pieniedzy na powrot nie mieli... ale pieniadze na koffieshop to mieli...
jak dla mnie to ich 'opowiesc' nie trzymala sie... przyjechali dziecko odebrac... ale nie mieli gdzie spac ani pienidzy na powrot... a za co chcieli benzyne kupic?? i czym chcieli zaplacic za poszport?? wogole jak mozna bez dokumentow (jak prawo jazdy) wybrac sie w taka podroz...
po prostu brak slow... |
|
|
|
|
dutch
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 81 Skąd: noord holland
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 12:07 pm
|
|
|
wstyd i hanba |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 6:23 pm
|
|
|
właśnie sobie pomyślałam że na podstawie tego filmiku teraz możemy mieć "niezłą" zabawę w zgadywanie po kiego oni tu przyjechali i jak?? każdy z nas będzie miał zapewne inną teorię, ale może któraś z tych dziewczyn jest jedną z forumowiczek?? jak tak to błagam niech napisze co i jak z ich przygodą- bo mnie osobiście będzie zżerać ciekawość jak tak można???takim gratem, bez dokmentów, kasy, a to dziecko to z jakiej bajki?? |
_________________ gosik |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Paź 2007 Posty: 102 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 6:48 pm
|
|
|
Najlepszy fragment - "Where is a coffeshop?"
"For what? For coffee?"
OMG |
Ostatnio zmieniony przez MartaAmsterdam Pon Kwi 20, 2009 6:52 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
agata
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 08 Paź 2006 Posty: 905 Skąd: kraj tulipanow
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 6:56 pm
|
|
|
a ja powiem tylko tyle- wstyd, az komentowac sie tego nie chce- podziwiam tylko policje za cierpliwosc. |
_________________ Bo w miłości silni
mamy siebie nawzajem! |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Paź 2007 Posty: 102 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:25 pm Re: wegmisbriukers
|
|
|
michaltg napisał/a: | W Dla mnie to wstyd ze ludzie nie chca sie uczyc jezykow.
|
Te kobiety mowily po angielsku troche! A ten mezczyzna nawet holenderskim zaciagal. |
|
|
|
|
|