Miejsce na urlop |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka*
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 9:30 pm Miejsce na urlop
|
|
|
Szukam jakiegos fajnego miejsca w ktorym moglabym z rodzinka spedzic jakies 7-10 dni latem. Najchetniej na poludnie od Rotterdamu ale niekoniecznie Chodziloby mi o bungalow, moze w jakims parku, mile widziane atrakcje dla malych dzieci... I oczywiscie bez szalenstw cenowych Czy ktos moglby cos polecic? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
Agnieszka*
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 1:34 pm
|
|
|
Gochna dzieki bardzo:) znam te stronke, zagladalam tam. Chodzi mi jednak o to czy ktos moze byl juz gdzies, gdzie jest fajnie i rodzinnie ale jednoczesnie da sie wypoczac i moze cos polecic:) |
|
|
|
|
nollewska
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 8:56 pm
|
|
|
A ja polecam Hiszpanie!! Zawsze cieplo,slonecznie ... |
_________________ Nollewska
www.kancelariabean.com
Kancelaria Podatkowa On-line |
|
|
|
|
Agnieszka*
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 8:48 pm
|
|
|
Noooo...ja bardzo chetnie:D ale poki Mala jest mala wolimy Holandie:) |
|
|
|
|
nollewska
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
|
|
|
|
|
Agnieszka*
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 8:41 pm
|
|
|
Dzieki Wam bardzo:) mieszkam tu juz troszke ale jakos dotad nie spedzalismy wakacji w Holandii... W tym roku mamy zamiar zrobic krotki wypad i dlatego pytam... Stron w necie sa tysiace i juz mi uszami wychodza:D Ale twardo szukam. Hiszpanie zostawimy sobie na zas... jak Mala bedzie troszke wieksza, bo wtedy tez wypoczynek bedzie bardziej wypoczynkowy (a moze jestem naiwna ze tak mysle??:D:D ) |
|
|
|
|
meg
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 02 Lut 2007 Posty: 95 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2007 7:01 pm
|
|
|
Agnieszka zobacz, moze Port Zelande Ci sie spodoba
http://www.mpz.nl/nieuws_mpz.php
nie mam pojecia jaki jest koszt wynajecia domku, ale jest to na tyle blisko z Rotterdamu, ze mozesz w ktorys dzien tam podjechac i zobaczyc czy Ci sie podoba.
pozdrawiam, |
|
|
|
|
Oliwia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 1:17 am wakacje
|
|
|
Agnieszko a moze to ? http://www.duinrell.com/ Mysle ,ze wszystko o czym pisalas jest na miejscu
Pozdr. |
|
|
|
|
Pyra
Gaduła pyra
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 11:10 pm
|
|
|
www.hogeveluwe.nl - to Park Narodowy na miejscu sa muzea i camping moze to bedzie to? Ja niestety jeszcze tam nie bylam, ale slyszalam, ze warto |
|
|
|
|
Agnieszka*
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 8:22 am
|
|
|
Dzieki za odzew obejrzalam stronki, mysle ze cos wybierzemy A swoja droga chyba faktycznie malo kto z forumowiczow spedza wakacje w Holandii |
|
|
|
|
wju
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 12:14 am
|
|
|
Hello ! Nie wiem czy nie za póżno bo przeciez już prawie wakacje, ale proponuje wybrać durnell , byliśmy tam z rodzinką w zeszłym roku jest super.Duży basen kryty plus baseny na zewnątrz, wiele miejsca do zabawy, żabki, domki z bajek, dróżki, wypożyczalnia rowerów, sklepiki, bar, po prostu bajkowo no i wszystko przystosowane dla dzieci a i dla dorosłych ciekawe (bo
mi imamie najbardziej się podobało a do najmłodszych nie należymy).Zamówiliśmy sobie namiotdla czterech osób (nie mylić z naszymi namiotami na polach namiotowych) i było super, ale są też domki murowane.Wszystko załatwione przez polską stronę Eurocampu przysyłajądo domku mapę i specjalne wejściówki na teren.Basen jest płatny jak i większość przyjemnośći ale na basen przy zamawianiu przez Eurocamp jest wejście na 1 godzinę gratis, trzeba tylko mieć zdjęcia do wejściówek.Mam nadzieję że trochę pomogłam. |
|
|
|
|
|