126P-fani prawdziwie polskiego malego fiacika,są tacy w NL? |
Autor |
Wiadomość |
rafaello 1
Poczatkujacy rafaello
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 10:53 am
|
|
|
ja mam na polskich blachach,trudno jest przerejestrowac?
ile chca podatku BPM
[ Dodano: Nie Maj 17, 2009 10:54 am ]
ja mam na polskich blachach,trudno jest przerejestrowac?
ile chca podatku BPM? |
|
|
|
|
PapaSmerf82
Nieśmiały użytkownik Szukam Smerfetki:)
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 10:57 pm
|
|
|
fiat126p?ja swego czasu jezdzilem po holandii borewiczem pozniej zamienilem na pluszaka...najmilej wspominam wypad do eindchoven kiedy to holendrzy oraz polacy robili mu fotki na tle stadionu.Teraz smigam fordem gdyz pluszak zakonczyl zywot ale jestem w trakcie remontu generalnego nastepnego borewicza i mysle ze po wakacjach sciagne go do nl.A swoja droga co druga osoba zastanawia sie jak maluszkiem czy poldkiem lub innym autkiem czasow prl-u ktos przyjechal do nl,tylko prosze sie zastanowic czy kiedys byly inne auta w polsce i tez ludzie jezdzili po europie i nikomu to nie przeszkadzalo.Pozdro dla milosnikow polskiej motoryzacji |
_________________ Nikogo nie obchodzi juz rasa,naród,ojczyzna Gdzie są teraz tamci ludzie co za Polske przelali swa krew... http://change.menelgame.pl/change_please/3940317/ |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 8:46 pm
|
|
|
rafaello 1,
ja mam wiekowego czyli 25+ to jest roche inaczej jak takiego "mlodziaka "chcesz przerejestrowac. Ale temat o tym BPM byl na forum poszukaj.
Teraz chce tego mlodzika przerejestrowac. Zobaczymy jak to bedzie w realu wygladac z tym BPM. Dam znac jak juz to zrobie.
A moze by tak gdzies w piekny weckend wypad zrobic na jakis picknik tymi "kaszlaczami ? |
Ostatnio zmieniony przez baileys Pon Maj 18, 2009 8:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rafaello 1
Poczatkujacy rafaello
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 10:24 pm
|
|
|
dlaczego nie,mozna sie spotkac gdzies,byloby ciekawie.my mieszkamy w okolicy utrechtu. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 6:25 pm
|
|
|
My w Hansweert Mala miejscowosc kolo Goes . Fiacikiem to chyba ze 2 godziny jazdy
P.S> w zeszly weckend byl zlot fiata 500 . Wlasnie ogladalam kawalki z tego zlotu .
Pieknosci...................... |
Ostatnio zmieniony przez baileys Wto Maj 19, 2009 6:26 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|