Ceny tatuazy |
Autor |
Wiadomość |
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 35 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 2:14 pm Ceny tatuazy
|
|
|
Zastanawiam sie gdzie zrobic tatuaz zeby bylo to bardziej oplacalne. W PL czy w NL? I czy faktycznie jest pomiedzy tymi krajami na tyle duza roznica, zeby warto bylo kombinowac ? Ma ktos moze jakies porownanie? |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:11 pm
|
|
|
Moge sie tylko pochwalic moim, zaplacilam 200 €
|
|
|
|
|
dutch
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 81 Skąd: noord holland
|
Wysłany: Śro Kwi 01, 2009 8:11 am Re: Ceny tatuazy
|
|
|
suska napisał/a: | Zastanawiam sie gdzie zrobic tatuaz zeby bylo to bardziej oplacalne. W PL czy w NL? I czy faktycznie jest pomiedzy tymi krajami na tyle duza roznica, zeby warto bylo kombinowac ? Ma ktos moze jakies porownanie? |
Zdecydowanie w Polsce bardziej sie oplaca,a propos ...zapraszam do odwiedzenia galerii mego kolegi,naprawde jest co podziwiac
http://pl.netlog.com/bart_tattoo
Pozdrawiam |
|
|
|
|
allucard6
Gaduła
|
Wysłany: Śro Kwi 01, 2009 8:24 am
|
|
|
MiniSmurfin napisał/a: | Moge sie tylko pochwalic moim, zaplacilam 200 € |
Ładny triball ale 200e to przesada jak takie są ceny w NL to lepiej w PL zrobić tam zapłacisz za takiego triballa max 200 zł
http://www.tatuaze.biz/forum/ - forµm - sµska tµ masz wszystko co chcesz wiedzieć |
Ostatnio zmieniony przez allucard6 Śro Kwi 01, 2009 8:55 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aphisss
Poczatkujacy Anielik
Wiek: 36 Dołączyła: 29 Sie 2008 Posty: 18 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Śro Kwi 01, 2009 8:33 am
|
|
|
W Polsce się bardziej opłaca zrobić tatuaż niż tutaj. Ceny są z kosmosu a efekty nie zawsze powalające. |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 35 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
|
|
|
|
pasQdzia
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 6:18 am
|
|
|
ja robilam sobie dosc nie dawno dwa tatuazyki..
jedne to inicjaly mojego chlopaka wiekosci moze 4cm na 4cm i zaplacilam 50 euro a potem robilam juz sobie tylko pierwsza literke jego imienia o tej samej wielkosci i tez zaplacilam 5o euro..powiedzili mi w salonie ze oni nic nie robia ponizej 50 euro..
planuje jeszcze jeden tatuaz i cos nieco wiekszego i zrobie to napewno w Polsce.. |
|
|
|
|
nastika
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 12:55 pm
|
|
|
ja za taki sam wzor jak ma Rihanna czyli gwiazdki zaplacilam w centrum Amsterdamu 50e ale chyba dlatego ze po znajomosci bo juz w innym meijscu tez w centrum chcieli 100e...w polsce tak samosobie liczyli jak sie dowiadywalam wiec... |
|
|
|
|
Angelaaaa
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Sty 2009 Posty: 57 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 1:34 pm
|
|
|
ja tez mysle o zrobieniu sobie tatuazu, ale jak widze jakie sa tu ceny to bede musiala tez zrobic w pl-tylko niewiem kiedy to bedzie...chyba dopiero na Boze Narodzenie.Chyba, ze skusze sie wczesniej jednak tutaj.. ale dobrze wiedziec jakie ceny sa mniej wiecej.
pozdrawiam |
_________________ Angela:) |
|
|
|
|
korkosz
Gaduła
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 3:19 pm
|
|
|
ja zrobilam sobie tatuaz w polsce w gonzo tatoo w szczecinie ok 4 lat temu i za duzy tatuaz na cala lopatke zaplacilam 300 zl |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 7:15 am
|
|
|
ja jestem umowiona za miesiac na tatuaz , trzy psie lapki koszt 175 euro |
|
|
|
|
WiG
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 7:32 pm
|
|
|
Witam!
Polecam z całą odpowiedzialnością chłopaczka z Halfweg, Polak, jest bardzo dobry i niedrogi.
Ps. Mnie także tatuował, zna się na rzeczy!
To nr do niego - 0 619-813-783 Mariusz. |
|
|
|
|
d.j.Abel
Poczatkujacy DUM SPIRO,SPERO
|
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 9:45 pm
|
|
|
Witam.Zajmowałem się 17lat tatuowaniem,i myślę,że mogę obiektywnie stwierdzić...."ceny wykonania tatuażu/y w Holandii to parodia,dla porównania w Polsce zrobimy ten sam tatuaż za 1/3 ceny a może mniej,a po drugie i najważniejsze - holenderscy tatuatory w 90% nie maja pojęcia o tym co robią i jak robią...Widziałem wiele przykładów źle albo wręcz tragicznie wykonanych tatuaży w holenderskich studiach.Nie potrafią również wykonać czegoś "twórczego" tz.indywidualnego dla danej osoby a są zwykle normalnymi wyrobnikami - masówka ,w postaci pierdołów: gwiazdek,literek,tribali na lędźwiach ( ceną tego tribala MiniSmurfin w Polsce to góra-50euro,choć wątpię...).Źle wykonane tattoo blaknie,złazi,ma złą fakturę i ogólnie go słabo widać.Całkowicie odradzam wykonywanie tatuażu w tym posiadającym Muzeum Tatuażu kraju,no,chyba,że faktycznie trafimy na kogoś kto się zna na rzeczy i ma pojęcie a najlepiej plastyczne przygotowanie.W Polsce mamy jednych z najlepszych tatuatorów na świecie i jest w miarę tanio,tak więc ....porównania nie ma. A 3 łapki to się robi 15-20 minut i płaci za to 40 PLN...Pozdrawiam |
_________________ Im coś sprawia,że stajesz się bardziej szczęśliwy tym boleśniej potrafi cię ranić |
|
|
|
|
Mucha_75
Gaduła nad gadułami :-) Mucha
Pomógł: 13 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 624 Skąd: Schiedam, GA
|
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:28 pm
|
|
|
Ostatnio byłem s studiu tatoo w Rotterdamie, ludzie tam pracujący było widać, że mają pojęcie co robią, ale zaśpiewali mi za zarzucenie przedramienia 900 do 1100 euro mało nie padłem na glebę, i już nie o to chodzi, że przeliczam na złotówki, bo w sumie tutaj żyję i tu wydaję, nawet nie wiem dokładnie ile stoi euro w Polsce w tej chwili bo nie mam takiej potrzeby, ale za te pieniądze w Polsce chyba wytatuował bym się cały od stóp do głowy Już paru Holendrów ode mnie z pracy, pytało się czy mógłbym dla nich zorganizować dziaranie w Polsce, biorąc pod uwagę przejazd, hotel itp, i tak wyjdzie im połowę taniej niż w Holandii. Ceny jak kolega wyżej zauważył, są tutaj za przeproszeniem z dupy wyjęte. |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:57 am
|
|
|
Ja również polecam Mariusza z Halfweg.Robta szybka,tania i bezpieczna.Nic mnie nie bolało. A to jego dzieło:
|
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|