HTC Touch HD |
Autor |
Wiadomość |
jack
Gaduła

Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 104 Skąd: amsterdam
|
Wysłany: Śro Cze 03, 2009 12:19 am HTC Touch HD
|
|
|
Chciałbym zasięgnąć Waszych opinii o tym telefonie.Jesteście z niego zadowoleni?I czy ten telefon kupiony w holandii ma polskie menu? |
_________________ Jacek
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Śro Cze 03, 2009 6:03 am
|
|
|
Osobiscie nie mam tego telefonu,ale znajoma sobie chwali.Ma on wgranego windows mobile co czyni z niego mini-komputer.Najczesciej jezyk jest angielski lub holenderski.Jesli chcesz polski,musisz sam wgrac cale oprogramowanie.Zawsze jednak najlepsze sa oprogramowania angielskie i/lub zmodyfikowane przez uzytkownikow-bardziej stabilne,mniej bateriozerne. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
GSMSERVICE
|
Wysłany: Śro Cze 03, 2009 8:30 am
|
|
|
Telefon nie będzie miał na 100% polskiego języka- pozostaje wgrać polski ROM.
15 minut pracy i telefon spolszczony. |
_________________ GSMSERVICE
0616538721 |
|
|
|
|
jack
Gaduła

|
Wysłany: Śro Cze 03, 2009 9:41 pm
|
|
|
A jak myślicie który fon jest lepszy HTC Touch HD czu Samsung i8910 HD ? |
_________________ Jacek
|
|
|
GSMSERVICE
|
Wysłany: Śro Cze 03, 2009 11:37 pm
|
|
|
HTC i nie pchaj się w żadne "Szajsungi" |
_________________ GSMSERVICE
0616538721 |
|
|
|
|
LeGolasik

|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 10:48 am
|
|
|
Witam.Jeśli chodzi o oprogramowanie telefonu to i Samsung i HTC mają to samo - Windows Mobile.Zaś jeśli chodzi o sprzęt... zależy co kto lubi.Samsung ma ewidentnie mniejszy wyświetlacz od HTC.Zaś HTC mi nie podchodzi ze względu na mniejszą czułość ekranu - przynajmniej takie odniosłem wrażenie.Ale to już tylko opinie użytkownika.Lepszy jest też aparat w HTC ale w Samsungu do ujęcia ważnego momentu wystarczy - resztę zdjęć polecam robić aparatem cyfrowym. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
ania84/07
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 4:14 pm
|
|
|
LeGolasik napisał/a: | Witam.Jeśli chodzi o oprogramowanie telefonu to i Samsung i HTC mają to samo - Windows Mobile.Zaś jeśli chodzi o sprzęt... zależy co kto lubi.Samsung ma ewidentnie mniejszy wyświetlacz od HTC.Zaś HTC mi nie podchodzi ze względu na mniejszą czułość ekranu - przynajmniej takie odniosłem wrażenie.Ale to już tylko opinie użytkownika.Lepszy jest też aparat w HTC ale w Samsungu do ujęcia ważnego momentu wystarczy - resztę zdjęć polecam robić aparatem cyfrowym. |
Ten samsung nie ma wm tylko symbiana i aparat 8 mpix |
|
|
|
|
LeGolasik

|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 4:26 pm
|
|
|
ania84/07 napisał/a: | LeGolasik napisał/a: | Witam.Jeśli chodzi o oprogramowanie telefonu to i Samsung i HTC mają to samo - Windows Mobile.Zaś jeśli chodzi o sprzęt... zależy co kto lubi.Samsung ma ewidentnie mniejszy wyświetlacz od HTC.Zaś HTC mi nie podchodzi ze względu na mniejszą czułość ekranu - przynajmniej takie odniosłem wrażenie.Ale to już tylko opinie użytkownika.Lepszy jest też aparat w HTC ale w Samsungu do ujęcia ważnego momentu wystarczy - resztę zdjęć polecam robić aparatem cyfrowym. |
Koleżanka myli Samsunga i900 Omnia z Samsungiem Touch Wizz czy Pixon.
Samsungi te posiadają oczywiście sys.operacyjny Symbian i aparat 8 MPX.
Samsung Omnia Posiada system WMP 6.1 i aparat o wartośći 5 MPX.Osobiście Sam mam Samsunga Omnie więc wiem o czym pisze. |
Kurt Cobain |
|
|
|
|
ania84/07
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 10:24 pm
|
|
|
LeGolasik napisał/a: | ania84/07 napisał/a: | LeGolasik napisał/a: | Witam.Jeśli chodzi o oprogramowanie telefonu to i Samsung i HTC mają to samo - Windows Mobile.Zaś jeśli chodzi o sprzęt... zależy co kto lubi.Samsung ma ewidentnie mniejszy wyświetlacz od HTC.Zaś HTC mi nie podchodzi ze względu na mniejszą czułość ekranu - przynajmniej takie odniosłem wrażenie.Ale to już tylko opinie użytkownika.Lepszy jest też aparat w HTC ale w Samsungu do ujęcia ważnego momentu wystarczy - resztę zdjęć polecam robić aparatem cyfrowym. |
Koleżanka myli Samsunga i900 Omnia z Samsungiem Touch Wizz czy Pixon.
Samsungi te posiadają oczywiście sys.operacyjny Symbian i aparat 8 MPX.
Samsung Omnia Posiada system WMP 6.1 i aparat o wartośći 5 MPX.Osobiście Sam mam Samsunga Omnie więc wiem o czym pisze. |
LeGolasik chyba nie jesteś na bieżąco.Zobacz to
http://www.telepolis.pl/news.php?id=13970 |
Ostatnio zmieniony przez ania84/07 Czw Cze 04, 2009 10:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LeGolasik

|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 7:57 am
|
|
|
To koleżanka powinnia rozróżniać obydwa PDA.Bo ja cały czas mówię o Samsung i900 Omnia a nie o Samsung i8910 Omnia HD vel.Acme I cały czas na tym telefonie się opieram!!! Omnia i8910 HD jest nowym telefonem, i900 Omnia wyszła już jakiś czas temu.Zresztą nie rozumiem dlaczego Samsung tak zepsuł tą "Omnia HD" poprzez wrzucenie do niej Symbiana.Po użytkowaniu systemu WMP 6.1 widać od razu że jest lepszy. |
Kurt Cobain |
|
|
|
|
jack
Gaduła

|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 10:40 am
|
|
|
LeGolasik ale pytanko było co sądzicie o tych telefonach "HTC Touch HD czu Samsung i8910 HD",a nie o samsunga i900 |
_________________ Jacek
|
|
|
LeGolasik

|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 10:45 am
|
|
|
W takim razie weż HTC i nie pchaj się w Omnia z Symbianem. |
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|