E&A |
Autor |
Wiadomość |
karo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 7:10 pm E&A
|
|
|
Hej potrzebuję opinii na temat firmy E&A. Piszcie jeśli byliście z nimi w Holandii, lub coś słyszeliście. |
|
|
|
|
normango85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Cze 06, 2007 2:43 pm praca w E&A
|
|
|
Witam. Pracuje od niedawna za posrednictwem E&A w Zwolle w centrum dystrybucyjnym Albert Heijn w czym mog Ci pomóc ? |
|
|
|
|
Kamila80
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2007 5:42 pm Re: praca w E&A
|
|
|
normango85 napisał/a: | Witam. Pracuje od niedawna za posrednictwem E&A w Zwolle w centrum dystrybucyjnym Albert Heijn w czym mog Ci pomóc ? |
Mógłbyś napisać cos o tej firmie na forum? Wtedy informacje trafią do wiekszego grona zainteresowanych. Z góry dziękuje. |
|
|
|
|
manienka
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 31 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: polska
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2007 7:32 pm Witam
|
|
|
Ja słyszałam dobre opinie na temat pracy w Zwolle.
sama się tam staram do pracy,ale na razie nie ma miejsc.
Pozdrawiam |
_________________ manienka-1962 |
|
|
|
|
Kamila80
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2007 7:43 pm Re: Witam
|
|
|
[quote="manienka"]Ja słyszałam dobre opinie na temat pracy w Zwolle.[quote="manienka"]J
A dokładnie jakie opinie? Nie mogę znajeść strony tej firmy, dlatego tak wypytuje.
Nie obrażę się jak ktoś podeśle mi linka do nich.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
manienka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2007 8:36 pm Praca
|
|
|
Kamila
ja 2 czerwca wrociłam z pracy w Holandii,pracowałam niedaleko Zwolle.I tam na miejscu słyszałam dobre opinie.Wiele osob wybierało sie tam do pracy.Nie podam Ci linku, bo to wiadomości usłyszane.
Sama staram się tam o prace.
Wracając do Polski jechałam z Panem ,ktory tam pracuje i bardzo sobie chwalił prace w Zwolle.
Mowił ,ze ta sama firma w innej miejscowości, nie pamiętam w ktorej nie cieszy sie takim powodzeniem-poprostu tempo pracy jest okropne i Polacy uciekają,a w Zwolle jest ok. Warunki mieszkaniowe tez dobre,
Problem jest tylko taki,ze na razie nie potrzebuja chętnych,a jak juz to wybieraja z tych osob, ktore tam juz pracowały.
Pozdrawiam
Jak coś sie dowiesz pisz.
Pa |
|
|
|
|
Kamila80
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2007 8:48 pm
|
|
|
Dziękuje bardzo. Dam ci znać jak się coś dowiem.
Znalazłam link. Okazało się ze szukałam miasta a nie firmy i dlatego nie mogłam nic znaleść.
http://www.eena.pl/index....1179923155.news
To chyba o tą firmę chodzi? Jak się myle to niech mnie ktoś poprawi.
Życze szybkiego dostania pracy. |
Ostatnio zmieniony przez Kamila80 Śro Cze 13, 2007 8:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
manienka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Cze 13, 2007 8:53 pm
|
|
|
Kamila
Tobie tez zycze szybkiego dostania pracy
Ja szukam dalej i czekam,moze E&A bedzie miało wolne miejsce.
Pozdrawiam,pa |
|
|
|
|
normango85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 2:19 pm praca przez e&a w Zwolle
|
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych podjciem pracy przez firm e&a....
Jezeli chodzi o prace w Zwolle to mozna ja jak najbardziej polecic;ja pracowalem przez 3 tyg na cieplej hali wiec w kriociutkich spodeneczkach jezdzilem sobie i zbieralem zamowienia ... ale od najblizszej srody trzeba bedzie sie ubrac bo zostalem wyznaczony na szkolenie na zimniejszych halach... pracujac w Zwolle mieszka sie w oddalonej ok .20 km miejscowosci Ommen (dosyc krucho jak widac wyglada tu sprawa z dostepem do neta ) mieszka sie w bungalow Kod: | http://www.bungalows.nl/bungalows/Nederland/Ommen/Bungalowpark_Het_Reggehuus | na tydzien oplata wynosi 50 euro,a mieszka sie w domkach piecio- , szescio- ub dziesiecio-osobowych.teren wokolo osrodka jest zalesiony wiec jest naprawde spokojnie (pomijajac weekendowe imprezki u sasiadow z bungalow)... pracuje sie zazwyczaj po 6 dni w tygodniu ale nie wszyscy tak maja wiec w tygodniu maja do dyspozycji dzien wolny, wszystkie niedziele sa wolne ; jezeli chodzi o wyplaty to sa zawsze an czas i zazwyczaj wszystko jaest poprawnie policzone... jesli potrzebujecie jeszcze jakiegos info to piszczie .
Pozdrawiam z Ommen |
|
|
|
|
Arek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 10:02 am eena
|
|
|
Norman, fajnie trafiłeś. Powinieneś zobaczyć chaty ludzi pracujących w magazynie w Lisse albo baraki pieczarkarzy ( a może to była brukselka).
Lodówka, brak grzyba i jakaś prywatna toaleta to niewielki " luksus".
Miałem o firmie kiepską opinią ale widzę, że naprawdę, zależy na co się trafi.
Mnie czeka dalsze szukanie, nie lubię płacić kar za zerwanie kontraktu jeśli mnie rozumiesz . "Jestem wiernym odbiciem mojego pośrednika" jak to ujął jeden ciekawy koleżka. |
|
|
|
|
manienka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 11:17 am
|
|
|
Norman cześć
a jak wygląda sprawa zarobkow?
Ile wynosi stawka juz na rekę na godz,po odciągnięciu opłat za ubezpieczenie i mieszkanie?
Piszesz,ze 50 euro. Ja płaciłam 35 za trydzien i 20 za ubezpieczenie.
Jak bedziesz mogł to napisz.
Tylko problem jest jeszcze taki,ze mało osób sa chętni przyjąć.
Pierszenstwo maja juz tam pracujący.
A i bariera wieku jest tez przeszkoda.
Napisz czy tylko młodzi ludzie tam pracują?
Pozdrawiam, trzymaj sie |
|
|
|
|
normango85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 6:28 pm na temat oplat i zarobków ...
|
|
|
sprawa zarobków wyglada nastepujaco ( mam 22 lata wiec jestem objety jestem jeszcze stawka wiekowa) :
za pierwszy tydzien pracy na dziennej zmianie przepracowalem 34,5 h . na tydzien odciagaja za mieszkanie 50 euro i 3,2 euro/dzien za ubezpieczenie . wplynelo na moje konto bankowe 220,43 euro . Jest to kwota po wszystkich odliczeniach. Za nocne zmiany stawka jest wieksza (np. za 36 godzin pracy otrzymalem 252 euro, dodatkowo mozna otrzymac za wyrobienie tygodniowej normy ok.18 euro dodatku)...
we wtorek zjechalo sie pare nowych osob, najprawdopodobniej sa to osoby ktore juz kiedys pracowaly w tej firmie,ale probowac jak najbardziej warto .. |
|
|
|
|
erafek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 6:56 pm
|
|
|
bardzo prosze o informacje od osób pracujących w tejże firmie w fabryce boczku |
|
|
|
|
janosik
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 7:04 pm
|
|
|
50 euro/tydzien za domek 5/6/10 osobowy (totalny brak prywatnosci) - jak dla mnie to za duzo.
3,2 euro/dzien ubezpieczenie - czy masz jakikolwiek dowod (np.karte z ubezp.), ze je na pewno posiadasz, czy wiesz jaka forme ubezpieczenia posiadasz?
Normy i ten dodatek ok. 18 euro niech sobie w buty wsadza!Jeszcze to okreslenie OKOLO!
Pozdrawiam. |
_________________ IT IS BETTER TO FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING - GEN.PATTON
www.polstore.nl - strona poświęcona wspaniałej rasie jaką jest Długowłosy Owczarek Niemiecki |
|
|
|
|
manienka
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 7:35 pm
|
|
|
Norman
dzieki za odpowiedz.
Tam maja pierszeństwo osoby juz tam wcześniej pracujące.
Problem tylko jest taki,ze teraz do tej firmy w Opolu nie mozna sie dodzwonić.Probuje od poniedziałku i nic.
Albo nikt nie odbiera albo zajęte.
Ale bede probowac.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|