Zamknięty przez: Gochna H Wto Kwi 02, 2013 10:06 pm |
Zwrot podatku |
Autor |
Wiadomość |
antek.emigrant
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 3:45 pm
|
|
|
A moze piszaca ten post podpisala umowe na %... W takich przypadkach zawsze kasa idzie na konto firmy. Czesto po "namysle" ludzie probuja wykrecic sie z takiej umowy.
Zreszta nie trzeba daleko szukac, robi to Klosowska (prawie zawsze) i przelewa kase na swoje konto i potraca z tego 30%... wystraczy przeczytac to co w umowie malenskim druczkiem
65.47.75.591
11.88.58.378
To moja pierwszy wiadomosc, troche czytam te forum, ale niestety niezbyt czesto mozna znalezc cos innego niz obrzucanie sie blotem. |
|
|
|
|
Zaciekawiona
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 7:36 am
|
|
|
magdarijo napisał/a: | Dzwonilam do niej,tam mi powiedzieli zebym skontaktowala sie z Borsukiem.Ale skoro jej zaplacila za rozliczenie to jakim sposobem pieniadze wplynely na konto Borsuka? |
Magdaleno, czy nie przyszło Ci do głowy (innym również), że pani Kłosowska i jej pracownicy używają formularzy (druków) z czasów współpracy z panem Borsukiem? Wyjaśniłoby to fakt istnienia nr konta Borsuka na dokumentach wysyłanych przez kancelarie p. Ani K.
Pozdrawiam
Zaciekawiona |
|
|
|
|
antek.emigrant
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 2:59 pm
|
|
|
agastepa13 napisał/a: | skorupa napisał/a: | magdarijo napisał/a: | W pierwszym pismie mialam tak napisane
TE ONTVANGEN OF TE VERREKENEN E 935
hET BEDRAG,OF HET DEEL DAT OVERBLIJFT NA VERREKENING,WORDT OVERGEMAAKT OP REKENINGNUMMER 522174175
A pozniej dostalam nastepna koperte gdzie bylo napisane
TE BETALEN E 0
DEZE DEFINITIEVE IS VASTGESTELD OVEREENKOMSTIG UW AANGIFTE OVER 2007 |
Numer konta 522174175 należy do BORSUKA, który wcześniej współpracował z Kłosowską i ma jak najgorsze opinie. Szukaj kasy u niego i drżyj o swoje pieniądze!!!!!!!!!!!!! |
Zastanawia mnie tylko jedno...skoro ma jak najgorsze opinie, to dlaczego nadal ludzie rozliczają się poprzez biuro teego Pana?????? I dostają zwroty na swoje konta, a nie jak piszecie niby na konto Borsuka. |
------------------------------------------------------------------------------------------------
Gadacie na Borsuk a Klosowska robi ciekawsze rzeczy.... Czytac ze zrozumieniem to co napisane malym druczkiem...
W szczegolnosci:
"Nie wyrazam zgody na przekazywanie, pieniedzy jakie kiedykolwiek Belastingdienst przeleje na konto 65.47.75.591 innym instytucjom, firmom lub odeslanie ich spowrotem do Belastingdienst. Pieniadze ewentualnie zaksiegowane na koncie 65.47.75.591, a nie obejmujace niniejszej ankiety lub innej umowy prosze przekazac za oplata wg cennika na konto podane powyzej (punkt 4).
Dalej... o KOMPETENCJI:
Za zlozona deklaracje podatkowa i uwzglednione w niej ulgi ponosze wszelka odpowiedzialnosc i ewentualne konsekwencje.
Pani A. pobiera od zwrotu 30%, wiec im on wiekszy to i zarobi wiecej, a to ze trzeba pozniej zwracac... sorry... podpisales <lol>
Polecam:
Klosowska - konto |
|
|
|
|
dannythedog
Gaduła
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 11:04 pm
|
|
|
[quote="antek.emigrant"][b]
To moja pierwszy wiadomosc, troche czytam te forum, ale niestety niezbyt czesto mozna znalezc cos innego niz obrzucanie sie blotem.[/quote]
Uwazam, ze blotem sie tutaj jeszcze nie rzuca. Swoja droga nie wiem co jest bardziej prowokujace: rzucanie blotem czy wybor takiego a nie innego nick-a!! Zainteresowani powinni wiedziec juz co mam na mysli. |
_________________ brak |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 11:11 pm
|
|
|
antek.emigrant, prosze nie przesadzac z tymi nickami a ten post tez dziwnie znajomy sie wydaje ...
k.borsuk napisał/a: | Witam wszystkich forumowiczow, takze tych "oszukanych", konkurencje.
Nasza firma dziala juz kilka lat, nie jest to jakas efemeryda, ktora pojawia sie w sezonie, a pozniej znika... Takie firmy juz byly... i wciaz pojawiaja sie nowe a naiwnych nie brakuje.
Biuro glowne znajduje sie w Lelystad, tam tez mieszkam...przyjmujemy tam w kazdy piatek od 11 do 21, biuro w Hadze czynne jest od srody do soboty (holandia.org/kontakt.htm ), kazdy moze przyjsc i zalatwic swoje problemy, wyzalic sie, zlozyc reklamacje. Przyjmuje osobiscie lub robi to wspolwlascicielka Pani Filusch.
Przypominam osobom rzekomo "okradzionym" iz ich obowiazkiem zglosic jest ten fakt na POLICJE oraz Belastingdienst, a nie pisac >>>cenzura na forum (na to tez jest paragraf).
Pozdrawiam serdecznie i przypominam iz dla Waszej wygody nasza firma posiada rowniez 3 biura stacjonarne w Polsce: Opole, raciborz, Gliwice |
|
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
rafchmielewski
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 10:29 am
|
|
|
tresc postu niezgodna z Regulaminem Forum
reklamowanie strony www
post usuniety |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Cze 22, 2009 11:32 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
antek.emigrant
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 3:06 pm
|
|
|
Witam ponownie, tym razem nastepny "kasek"
Co ciekawsze fragmenty zaznaczylem dlugopisikiem:)
Osadzcie sami...
Kancelaryja...Czary-Mary
Poprawilem linka - bylo 2x http |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Wto Cze 30, 2009 7:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 3:14 pm
|
|
|
Ale jazda |