NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Marihuana
Autor Wiadomość
Duuvelke 
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 11:00 am   

Niklo napisał/a:
Dziwna jest Twoja teoria,i nie moge sie z nia zgodzic,

to nie jest teoria... ale moje doswiadczenie w pracy w Holandii... gdzie codziennie mam do czynienia z dzieciakami uzaleznionymi od THC...

jolcia88 
Gaduła

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 11:27 am   

Jak czlowiek palacy jest zly to znaczy ze tylko przez to ? Bylam mloda nie palilam tez wiecznie wsciekla chodzilam... :043:

Duuvelke 
Mega gaduła

Wysłany: Śro Cze 10, 2009 11:33 am   

jolcia88 napisał/a:
Jak czlowiek palacy jest zly to znaczy ze tylko przez to ? Bylam mloda nie palilam tez wiecznie wsciekla chodzilam... :043:

nie.. to wcale nie znaczy, ze tylko przez to... u mnie w pracy robimy testy dzieciakom...

Niklo 

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 8:35 am   

To jak to mniej wiecej wyglada ?
Bierzecie "dzieciaki" dajecie im blanta oni pala i pozniej robicie im testy ?Bo tego nie czaje a pozatym jak mozna byc uzaleznionym od THC ? :033:

PapaSmerf82 
Nieśmiały użytkownik
Szukam Smerfetki:)

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:47 am   

Niklo a uwierz mi ze mozna fizycznie sie nie uzaleznisz ale psychicznie jak najbardziej.
Dla mnie oczywiscie legalizacja jak najbardziej ale palenie tylko w lokalach do tego przeznaczonych przynajmniej mniej cpunow bedzie chodzic po ulicy

truskawka82 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:54 am   

Oczywiscie ze mozna byc uzaleznionym nie wiem czy palisz ze gadasz takie rzeczy.Ja jak nie pale to mam wyzsze cisnienie i jestem jakas nabuzowana a jak zapale to mnie normalnie puszcza.Ale tez nie jestem za tym zeby siedziec i cały dzien jarac nic nie robic i zamulac.Zapalic wieczorkiem przed spaniem ogladnac jakis filmik czy cos na kompie porobic a nie cały dzien najaranym jak swinka.Przez takie zachowanie straciłam nie jedna dobra prace i nie mowiac juz o kasie wiec teraz pale dla relaxu tylko i wyłacznie.
Ostatnio zmieniony przez truskawka82 Czw Cze 11, 2009 9:55 am, w całości zmieniany 2 razy  

Duuvelke 
Mega gaduła

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 11:05 am   

Niklo napisał/a:
To jak to mniej wiecej wyglada ?

pobierana jest probka moczu, ktora jest wysylana do laboratorium narkotykowego, gdzie mocz jest sprawdzany na zawartosc wszystkich narkotykow i alkoholu...

glupszej wypowiedzi nie widzialam:
Niklo napisał/a:
Bierzecie "dzieciaki" dajecie im blanta oni pala i pozniej robicie im testy ?

Niklo napisał/a:
Bo tego nie czaje a pozatym jak mozna byc uzaleznionym od THC ? :033:

jak widac malo wiesz o THC... skoro mowisz, ze od tego nie mozna sie uzaleznic...

Niklo 

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 11:08 am   

Jasne ze mozesz sie uzaleznic psychicznie ale nie jest to na tyle mocne uzaleznienie zeby np.byc agresywnym jesli sie nie zajara...mowie z wlasnego doswiadczenia.Czasem np.w czasie sesji nie pale 2 - 3 tyg i lajt zyje,nie jestem agresywny i jest spx.Pewnie powiecie ze pale raz na rok...heh bywaly okresy w moim zyciu palenia dzien w dzien przez kilka miesiecy i wtedy tez 2 tygodnie potrafilem nie palic bo bylem np. na wakacjach u rodzinki ;] i naprawde uzaleznienie psychiczne baaaardzo zalezy od osoby...a dokladnie od psychiki danej osoby.

[ Dodano: Czw Cze 11, 2009 11:12 am ]
[quote="Duuvelke"]

glupszej wypowiedzi nie widzialam:
Niklo napisał/a:
Bierzecie "dzieciaki" dajecie im blanta oni pala i pozniej robicie im testy ?

To jest ironiczne pytaniem do Twojej wypowiedzi:
Cytat:

nie.. to wcale nie znaczy, ze tylko przez to... u mnie w pracy robimy testy dzieciakom...
"
"Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 0 pikseli i wyższy niż 0 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 0 Kb." Hahaha jeszcze takie awatara na forum nie widzialem :D
Ostatnio zmieniony przez Niklo Czw Cze 11, 2009 11:17 am, w całości zmieniany 2 razy  

O.L.A. 
Poczatkujacy
Huliganjetta

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 12:05 pm   

Niklo,
widzisz to troche jest tak jak z problemem alkoholowym. Człowiek (nad)używający alkoholu też nie widzi nic złego w alkoholu, nie uważa się za alkoholika, wypiera sie tego, że ma z tym problem. I klasyczny tekst takich osób "ja moge w każdej chwili przestać". I tez moze nie pić 2 miesiące, ale potem odrobi to z nawiązką.
Dopiero kiedy sam przed sobą sie przyzna JESTEM ALKOHOLIKIEM, można mu pomóc.

I nie chodzi mi o stawianie w jednym rzędzie alkoholu i marihuany, tylko o kwestie "uzależnienia" ogólnie pojetego.

PapaSmerf82 
Nieśmiały użytkownik
Szukam Smerfetki:)

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 12:11 pm   

truskawka82 nie pale ale palilem,bralem i przez to gowno zniszczylem sobie zycie.Na szczescie 5 lat czysciutki jak lza , wiec cos wiem na ten temat.
Ale na szczescie mamy wolnosc wyboru i slowa wiec kazy decyduje za siebie czy chce lub czy potrafi odmowic

Niklo 

Wysłany: Czw Cze 11, 2009 12:21 pm   

O.L.A - masz racje jest to nie jako problem podobny do alkoholu,pomimo iz pale czasami wcale nie twierdze ze ganja jest taka wyczesana ze mozna kminic ile wlezie i jest ok,bo wtedy nie jest ok.Widzialem to po sobie a teraz widze to po moich znajomych z ktorymi np. zaczynalem palic gdy wpadam do domu na weekend czasem ciezko sie z gosciem dogadac bo juz troche przypomina wazywo,ja teraz pale od czasu do czasu bo mam poprostu inne priorytety m.in studia,praca itd. Jak to mawia moj tata "wszystko jest dla ludzi ale wszystko z umiarem".
"Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 0 pikseli i wyższy niż 0 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 0 Kb." Hahaha jeszcze takie awatara na forum nie widzialem :D
Ostatnio zmieniony przez Niklo Czw Cze 11, 2009 12:23 pm, w całości zmieniany 1 raz  

benyA'dam 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 18, 2009 2:41 am   

Duuvelke :021: tzn. ze ty na policji pracujesz :072: LEGALIZACJA W POLSCE - 3 x TAK!!! :033: :033: http://www.youtube.com/watch?v=ASxHy_DWVT0 :043:

Duuvelke 
Mega gaduła

Wysłany: Czw Cze 18, 2009 11:09 am   

benyA'dam napisał/a:
Duuvelke :021: tzn. ze ty na policji pracujesz :072:

od kiedy to trzeba pracowac na policji??

i tak sie sklada, ze nie pacuje w policji!!

benyA'dam 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 18, 2009 1:05 pm   

tak wnioskuje poniewaz nie piszesz gdzie pracujesz :011: , tylko ze masz stycznosc z dzieciakami pod wpywem THC , napisz moze gdzie sie to odbywa bo moze inni tez chca testu od Ciebie :062: a nie piszesz na ktorej komendzie go robia :033: pozdrawiam ps.o ile zycie bylo by latwiejsze bez KONFIDENTOW :072:

jso 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Czw Cze 18, 2009 4:17 pm   

beny: kto to jest konfident?

Odpowiedz do tematu