Uwaga na firmę BASE Uitzendbureau B.V. Edisonweg 20a. |
Autor |
Wiadomość |
marek27
Poczatkujacy marek27
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 10:57 am Uwaga na firmę BASE Uitzendbureau B.V. Edisonweg 20a.
|
|
|
Ostrzegam przed tym państwem, wysłałem kolegę do tego pośredniaka niby wszystko było ok , wczorajszego dnia dojechał na miejsce do hotelu pracowniczego w Holandii, miał zacząć pracę od poniedziałku jak i kilku innych ludzi, niestety okazało się na miejscu, że pracy od poniedziałku nie ma może będzie w przyszłym tygodniu. I tu pani Małgorzata z miejsca powiedziała, że jeżeli chcą pozostać ten tydzień muszą zapłacić 75 euro z góry za tydzień, moim zdaniem to wyłudzanie pieniędzy!!! Proszę uważać na tych państwa.
Małgorzata <****>
BASE Uitzendbureau B.V.
Edisonweg 20a
2964 LK Groot-Ammers
mobile phone +31 683 247 228
+31 184 601 059
+31 184 600 096
e-mail [email protected]
www.basebv.eu |
Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Czw Lip 09, 2009 3:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mserwis
Nieśmiały użytkownik Robert
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Holandia
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:38 am
|
|
|
Hm, rozmawiałem z ludźmi z tego biura w ubiegłym tygodniu, oferowali jakąś pracę przy pakowaniu mięsa, czy coś w tym stylu.
Ale jak wypytałem o warunki mieszkaniowe, to usłyszałem że za 75Euro w jakimś robotniczym hotelu, z jedną kuchnią na 50 osób i pokojach 4 osobowych.
Nie polecałem więc nikomu tej pracy bo pomyślałem, że to jakas masakra jest.
A teraz jeszcze to, współczuje Twojemu koledze.
To są właśnie takie uitzendbureau, firmy kogucik, dziady i nic więcej |
|
|
|
|
docent1
Poczatkujacy ciężko lekko żyć
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 1:02 pm Uwaga na biuro
|
|
|
komentarz usunięty |
Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Czw Lip 09, 2009 3:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
marek27
Poczatkujacy marek27
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 2:04 pm
|
|
|
Dlatego trzeba ostrzegać ludzi przed takimi. Nie znalazłem nic złego na ich temat więc myślałem, że jest wszystko ok. Jest mi teraz bardzo przykro, że go w to wpakowałem, ale skąd mogłem wiedzieć że to zwykłe oszustwo, będę we wtorek w nl. może uda się mi mu pomóc. |
|
|
|
|
base
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 08, 2009 11:40 am
|
|
|
Odpowiadając na pomówienia kolegi z Eindhoven informuje, że Pan **** **** już kilka godzin po przyjeździe manipulował przy systemie przeciwpożarowym. Hotel jest drewnianym budynkiem w przypadku unieruchomienia systemu alarmowego spłonie w kilkanaście minut. PANA KOLEGA NARAZIŁ NA NIEBEZPIECZEŃSTWO KILKANAŚCIE OSÓB W TYM DZIECI!!!! Tego typu działanie jest łagodnie mówiąc nieodpowiedzialne i NIE BĘDZIE TOLEROWANE. O alkoholu sączonym od rana przez Panów w tym pokoju nie wspominam. Za manipulowanie przy systemie alarmowym został wyrzucony z hotelu. Za hotel Pan **** **** nic nie zapłacił a jeszcze ukradł klucz do pokoju.
Reszta pracowników, która przyjechała i musiała kilka dni czekać na pracę (BTW nie z winy naszego biura) od poniedziałku podjęła pracę. Rzecz jasna nie musieli płacić za pobyt w hotelu!
Do Pana mserwis - w hotelu nie ma miejsca dla 50 osób więc niemożliwe, żeby tyle osób korzystało z kuchni.
Następnym razem zanim podejmie się Pan występować jako czyjś adwokat proszę się upewnić czy faktycznie jest niewinny.
Ja ze swojej strony ostrzegam potencjalnych pracodawców przed Pana kolegą! |
Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Czw Lip 09, 2009 3:18 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
poliskid
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 3:18 pm Base BV vs Workforce Europe BV
|
|
|
A czy firma Base BV ma cos wspólnego z firma Workforce Europe BV?
Pytanie kieruje do pracownika Base BV ktory wypowiedział sie powyżej. |
|
|
|
|
mserwis
Nieśmiały użytkownik Robert
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Holandia
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 5:21 pm Uitzendbureau BASE
|
|
|
base napisał/a: |
Do Pana mserwis - w hotelu nie ma miejsca dla 50 osób więc niemożliwe, żeby tyle osób korzystało z kuchni.
Następnym razem zanim podejmie się Pan występować jako czyjś adwokat proszę się upewnić czy faktycznie jest niewinny.
Ja ze swojej strony ostrzegam potencjalnych pracodawców przed Pana kolegą! |
Hm, proszę w takim razie opisać warunki panujące w Waszym hotelu, bo z tego co sobie przypominam z naszej rozmowy telefonicznej, to nie było za wesoło i koordynator dobrze sobie zdawał z tego sprawę i otwarcie o tym mówił.
Proszę zatem o komentaż !!!!
pozdrawiam serdecznie |
Ostatnio zmieniony przez mserwis Wto Sie 18, 2009 5:21 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 5:28 pm
|
|
|
base napisał/a: | Hotel jest drewnianym budynkiem w przypadku unieruchomienia systemu alarmowego spłonie w kilkanaście minut. |
Dla mnie to swiadczy o tym jakie warunki mieszkaniowe oferuje firma.
Bez dalszego komentarza :-/ |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
|
|
|
|
bestia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 3:01 pm
|
|
|
Witam
mam pytanie jak wyglada sprawa wyplacaniea pieniedzy przez ta firme??czy płacili wam regularnie czy sie ociagali ? bede wdzieczna za odpowiedz
gdzymoj maz po przepracowaniu miesiaca nie dostał złamanego grosza i obawiamy sie ze juz nie dostanie
Jezdził juz z wielu firm ale pierwszy raz spotkalismy sie z czym takim
firma krzak jak dla mnie
powinam tu uzyc wielu epitetow ale sie powstrzymam bo osobiscie to bym@#$%&$*^$*^%*%^&&(&^(*^(*&^*& zrobila z ta firma |
Ostatnio zmieniony przez bestia Czw Gru 10, 2009 3:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|