Przesunięty przez: pawel1979 Czw Lip 02, 2009 7:57 pm |
Sprawdzone biuro pracy |
Autor |
Wiadomość |
jaromazurr
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 7:19 pm Sprawdzone biuro pracy
|
|
|
witam wszystkich:)
Ludziska pracuje w Holandi od 10 lat i caly czas slysze o przekretach i ,machlojach ,te biura pracy to w 90% oszusci sam wiele lat pracowalem przez takie biura i doswiadczenie nauczylo mnie ostroznosci .Dzis pracuje dla siebie ,ale moge wam podac dwa uczciwe adresy , pierwsze to Al Team male biuro prowadzone przez wiatraka Laurensa ale naprawde spoko facet kasa na czas ale nie pamietam nr tel poszukajcie w internecie, no i drogie sprawdzone to Klaassenintermediair,z a chate chca 20 max 30 euro nigdzie tak malo nie placilem ,kaska zawsze o czasie no i pani Magda masz problemy to dzwonisz do niej i po problemach i najwazniejsze ze po Polsku.Nr do pani Magdy mam dwa ale nie pamietam dokladnie ktory jest dobry mysle ze ten 06502660606 i drogi ale niejestem pewny 0657320676 .
Prosze was ludziska przestancie wyszukiwac dziwnych nazw tylko pomagajmy sobie na wzajem, niech nas w koncu przestana klamac i kusic was pieknymi ofertami ,a w rzeczywistosci slyszysz ze wakacyjnego niema albo ze piatek to twoj ostatni dzien i do poniedzialku masz chate opuscic ....moge tak jeszcze pisac bo jest o czym ale jak macie pytanka piszcie na mojego e-maila postaram sie wam pomoc doswiadczeniem .
Pozdrawiam Jaro. |
|
|
|
|
Amster
Poczatkujacy Amster

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 9:36 pm Re: Sprawdzone biuro pracy
|
|
|
jaromazurr napisał/a: | witam wszystkich:)
Ludziska pracuje w Holandi od 10 lat i caly czas slysze o przekretach i ,machlojach ,te biura pracy to w 90% oszusci sam wiele lat pracowalem przez takie biura i doswiadczenie nauczylo mnie ostroznosci .Dzis pracuje dla siebie ,ale moge wam podac dwa uczciwe adresy , pierwsze to Al Team male biuro prowadzone przez wiatraka Laurensa ale naprawde spoko facet kasa na czas ale nie pamietam nr tel poszukajcie w internecie, no i drogie sprawdzone to Klaassenintermediair,z a chate chca 20 max 30 euro nigdzie tak malo nie placilem ,kaska zawsze o czasie no i pani Magda masz problemy to dzwonisz do niej i po problemach i najwazniejsze ze po Polsku.Nr do pani Magdy mam dwa ale nie pamietam dokladnie ktory jest dobry mysle ze ten 06502660606 i drogi ale niejestem pewny 0657320676 .
Prosze was ludziska przestancie wyszukiwac dziwnych nazw tylko pomagajmy sobie na wzajem, niech nas w koncu przestana klamac i kusic was pieknymi ofertami ,a w rzeczywistosci slyszysz ze wakacyjnego niema albo ze piatek to twoj ostatni dzien i do poniedzialku masz chate opuscic ....moge tak jeszcze pisac bo jest o czym ale jak macie pytanka piszcie na mojego e-maila postaram sie wam pomoc doswiadczeniem .
Pozdrawiam Jaro. |
I tak powinno byc! Bravo rodaku!!!! |
|
|
|
|
agness2112
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 11:15 pm
|
|
|
Jestem pod wrazeniem
Brawo to za mało |
|
|
|
|
Karmelka5555
Poczatkujacy Karmelka555

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 11:51 pm
|
|
|
=) Nareszcie pomocny Polak=) Brawo!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Kamila.R-Ż. |
|
|
|
|
rzeznik
Poczatkujacy celtic
Wiek: 65 Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 20 Skąd: katowice/poland/
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:35 am
|
|
|
o ile to prawda co piszesz to wreszcie cos pozytywnego na holandii zeby polak polakowi nie byl wilkiem uchm? mnie raczej gdy miałem problemy to w brukseli polacy nie pomogli ijeszcze zle skierowali ale kolorowy pomogl??pozdrawiam andrzej z katowic . |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Sie 30, 2009 6:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Shaggy1988
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 2:06 pm
|
|
|
kontakt do tego drugiego biura znalazlem natomiast do tego pierwszego nie moge nigdzie znaleść. moze ktos pomóc??
w sumie to prosze o kontakt do Al Team i klaassenintermediair bo nie moge nigdzie znalesc konkatku ;/
z gory dziekuje |
Ostatnio zmieniony przez Shaggy1988 Pią Lut 03, 2012 2:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|