NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Niebieska koperta
Autor Wiadomość
calendargirl288 
Super gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Śro Kwi 29, 2009 11:19 pm   

No i dostałam 2 niebieską kopertę... niestety nie taką jakiej oczekiwałam, bo na mój chłopski rozum i poziom znajomości holenderskiego wynika z jej zawartości, że znajoma rozliczyła mnie na złym druku i muszę się jeszcze raz rozliczyć na druku C...

tomasov 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lip 04, 2009 10:08 pm   Obawa

Witam!Otrzymałem pierwsza niebieską koperte!Rzecz w tym że nie widnieje tam moj numer konta co mnie niepokoi bardzo!Boje się że osoba(prywatna)która mnie rozliczała mogła mnie oszukać.czy jest to możliwe?nie znam holenderskiego dlatego tez wklejam scan tego dokumentu aby ktoś miły raczył mi to przetłumaczyc z co z góry serdecznie dziękuje!!!

nie wklejaj tu tekstu do tlumaczenia zrob to na Forum w odpowiednim do tego miejscu
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Lip 04, 2009 11:25 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Mucha_75 
Gaduła nad gadułami :-)
Mucha

Wysłany: Sob Lip 04, 2009 11:07 pm   

Nie znam zbyt dobrze niderlandzkiego, ale wydaje mi się że zwrot przyjdzie na konto które widnieje na tym piśmie. Z tego co skumałem to informują Cię, ile zwrotu powinieneś dostać, jednak kwota ostateczna, będzie po dokładniejszym sprawdzeniu przez Belasting. Jak dla mnie, zacznij działać z tym numerem konta.
Ostatnio zmieniony przez Mucha_75 Sob Lip 04, 2009 11:11 pm, w całości zmieniany 2 razy  

pani_puchatkowa 
Super gaduła

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 11:21 pm   

tomasov kolega wyżej wszystko ci ładnie wytłumaczył, w tym liście musi być podany numer konta i właśnie na ten numer pieniążki zostały wysłane.

tomasov 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lip 05, 2009 10:40 am   

Rzecz w tym,że nie ma żadnego numeru konta,spwdzałem naście razy!!! :(

hary88 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lip 16, 2009 10:40 am   

witam, 2 dni temu dostałem 2 niebieskie koperty z drukiem na który trzeba było wpisać numer konta Polskiego, wczoraj odesłałem Polecony+priorytet dla pewności ze nie przepadkie po drodze :P moje pytanie jest następujące, długo sie czeka po wysłaniu tych kopert na przelew?

kamol87 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Mar 07, 2010 9:21 pm   2 niebieska koperta.

Dostałem 2 niebieską kopertę , z taką treścią, przetłumaczył by ktoś skrótowo:

prosił bym o skrótowe przetłumaczenie.

czesc postu edytowana
nie umieszczaj tu tekstu do tlumaczenia na forum jest od tego odpowiedni temat
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Mar 07, 2010 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu