wspólne podróżowanie |
Autor |
Wiadomość |
agie
Poczatkujacy
Wiek: 45 Dołączyła: 10 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Śro Maj 13, 2009 6:43 pm
|
|
|
ok Filnec to ja sie dolaczam z Rotto, a jesli NL to co w planie?? |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 168 Skąd: Twente / Hengelo
|
Wysłany: Śro Maj 13, 2009 7:45 pm
|
|
|
Jak na razie jest nas trójka (ew 4-5), może dogadasz się z krzyśkiem ws dojazdu (do den bosch nie tak daleko), miejscem docelowym może być walibi lub zależy co kto lubi. W pobliżu jest jeszcze delfinarium i muzeum samolotów. Pozdrowionka |
|
|
|
|
krzykxyz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Maj 13, 2009 8:28 pm
|
|
|
kurcze tak patrze co piszecie i az nie wiem co napisac :/ ... chodzi o to,ze nie wiem do tej pory czy bede jednak mial ten dzien wolny ://// .... moj szefo ciagle mi mowi nie wiem nie wiem :/ ... mam juz dosc:/ ale przeciez nie pobiije go...ehhh jakby co dam znak,a wy umawiajcie sie,co? |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 4:25 pm
|
|
|
witam was, wątek lekko się zakurzył; ale może wciąż aktualny (?)
na pewno większość z was ma już jako takie plany wakacyjne,
Może zainteresuje was współudział w 2-tygodniowej wyprawie (od 2 połowy lipca) do Danii, Szwecji, Norwegii która jest głównym punktem programu), Estoni, Łotwie i Litwie ... i w drodze powrotnej przez Polskę do NL. Najwięcej czasu powinna zająć Norwegia i jej fjordy po Nordkap, obcowanie z jej naturą i miejscową kulturą. Podróżujemy autem wyposażonym w namioty i sprzęt do wędkowania/przetrwania ... oraz laptop i potrzebna elektronika.
Zainteresowani, piszcie na meila |
|
|
|
|
nastika
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 12:01 pm
|
|
|
fajnie fajnie a jakies ktos ma plany wakacyjne zwiazane z egzotyka ja bym sie wybrala do jakiegos ciepleka |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 7:40 pm
|
|
|
póki co bez egzotyki, ostatnio było jej za dużo ... ale w październiku (herfstvakantie) wybieram się do La Pineda. |
|
|
|
|
talisman
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 4:08 pm wypady weekendowe
|
|
|
witam!
na wakacjach dorabiam sobie w Holandii, mieszkam w prowincji Geldria, niedaleko 's-Hertogenbosch. troche mi sie tu nudzi, moja wspoltowarzyszka nie jest zbyt skora do wypadow, wiec pomyslalam, ze moze tutaj znajdzie sie osoba chetna gdzies sie ruszyc w weekendy (NL, Benelux), moze nawet z okolicy? nie mam duzego doswiadczenia w tej kwestii, ale moge podrozowac stopem, spac u ludzi z CS itp. albo bardziej tradycyjnymi srodkami. a moze i gdzies blisko rowerem...? jestem otwarta na propozycje:)
prosze o posty tutaj lub PW:)
cos o mnie - studentka (studiuje w Wawie), 22 lata |
|
|
|
|
|