NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Artykuł dla facetow
Autor Wiadomość
przemekm26 
Gaduła
GD

Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:35 pm   Artykuł dla facetow

http://facet.wp.pl/kat,10...,wiadomosc.html

Ciekawe ile w tym prawdy? Może lepiej nigdy się nie oświadczac kobiecie?

MartaAmsterdam 
Gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:42 pm   

Bzdura! Kiedys, podczas gdy mieszkalam z moim narzeczonym schudlam w pol roku 30 kg! A poza tym co z tymi ktorzy sa w malzenstwie i sa szczupli? Znam kilkadziesiat takich malzenstw. Radze uwazac na takie generalizacje jal w.w. artykule.

mamqa 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:58 pm   

MartaAmsterdam, daj luzu... jak tak myśli to może faktycznie lepiej żeby był sam, bo w końcu nie od dziś wiadomo iż najlepsze w małżeństwie jest to jak wygląda żona, czy wszyscy koledzy Ci zazdroszczą tej głupiutkiej ale szczupłej (tu jeszcze pare rzeczy które mogą mieć wpływ na ożenek, np. rozmiar piersi ;) ) żoneczki.

Mamqa co w małżeństwie faktycznie przytyła ale przynajmniej nie zgłupiała.
Ostatnio zmieniony przez mamqa Czw Lip 16, 2009 6:59 pm, w całości zmieniany 1 raz  

MartaAmsterdam 
Gaduła

Wysłany: Czw Lip 16, 2009 7:40 pm   

Mam luz. A piersi pompuje kazdego dnia i propozycje malzenstw mam codziennie ;) A tak na serio to czesto spotykalam sie z czyms takim - na uslyszana odpowiedz ze jestem z Polski - szczegolnie mezczyzni o ciemnej karnacji ;) mowili ze Polki to dobre zony i jezeli beda sie zenic to tylko z dziewczynami z Polski tudziez Rosji, Ukrainy :082:

przemekm26 
Gaduła
GD

Wysłany: Czw Lip 16, 2009 11:07 pm   jeszcze raz art. DLA FACETOW!

Czego tu szukacie kobiety? ......... A fakt w ostatnim poscie Pani nam wyjasniła,że rowniez szuka zony o slowianskich korzeniach. :)
A z Rosjanka to nawet ciekawie mogloby byc, a co wazniejsze jakbym kumplom zaimponował! :081:
A moze poradzicie gdzie mozna poznac fajne Rosjanki nie wjezdzajac do Rosji i omijajac serwisy internetowe pelne ku.ew probujacych naciagac facetow.

MartaAmsterdam 
Gaduła

Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:42 am   

Zapoznaj sie z jakims kolesiem z Rosji. Ja mam znajomego Ruska i mnie juz z wiekszoscia emigracji rosyjskiej zdazyl zapoznac ;) Piekne kobiety, fakt. I z jakim temperamentem :D Tez.

jso 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pią Lip 17, 2009 10:32 am   

Artykul to swieta racja, wystarczy popatrzec na przecietna dziewczyne w wieku studenckim - powiedzmy co dziesiata moze miec nadwage. A jak sie popatrzy na babki w okolicach 40-tki, to co trzecia wyglada jak wieloryb.

Wanda i Hugo 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 17, 2009 11:45 am   nie tylko kobiety

...faceci rowniez po sluie zaniedbuja sie...grubieja,rosna im brzuchole,nie dbaja o czystosc,cuchna im nogi i moglabym wymieniac,wymieniac...

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:02 pm   Re: nie tylko kobiety

Wanda i Hugo napisał/a:
...faceci rowniez po sluie zaniedbuja sie...grubieja,rosna im brzuchole,nie dbaja o czystosc,cuchna im nogi i moglabym wymieniac,wymieniac...

No to powymieniaj jeszcze. Bo takiej bzdury to juz dawno nie czytalem :)

MartaAmsterdam 
Gaduła

Wysłany: Pią Lip 17, 2009 1:13 pm   

jsobanski napisał/a:
A jak sie popatrzy na babki w okolicach 40-tki, to co trzecia wyglada jak wieloryb.

Co jednak dalej nie zmienia faktu ze 66% procent babek po 40-stce pozostaja szczuple ;)

MariuszBKW 
Poczatkujacy
Bytków-Siemce

Wysłany: Pią Lip 17, 2009 4:05 pm   Re: nie tylko kobiety

Wanda i Hugo napisał/a:

albo jestes feministka albo nie dawno facet kopnął Cie w tylek.....chyba ze podajesz przyklady z wlasnego zycia...to wspolczuje

pani_puchatkowa 
Super gaduła

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 4:11 pm   Re: nie tylko kobiety

MariuszBKW napisał/a:
Wanda i Hugo napisał/a:

albo jestes feministka albo nie dawno facet kopnął Cie w tylek.....chyba ze podajesz przyklady z wlasnego zycia...to wspolczuje

No proszę wiec teraz widzisz jak ten artykuł działa na kobity - stek bzdur i tyle tylko po co się denerwować skoro wiemy ze to brednie :D

przemekm26 
Gaduła
GD

Wysłany: Nie Lip 19, 2009 9:30 pm   brednie?

Mam nadzieje,ze moja zona nie bedzie kobieta,ktora dba o siebie tylko po to aby podobac sie facetom.

Odpowiedz do tematu