plastyka brzucha |
Autor |
Wiadomość |
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Śro Cze 10, 2009 3:29 pm plastyka brzucha
|
|
|
po 2 ciazach moj brzuch wyglada strasznie (w 1 ciazy przytylam 30 kg z rozmiaru 38 wskoczylam w 48). chcialabym zooperowac brzuch tzn. usunac nadmiar skory i skorygowac miesnie brzucha. czy w holandii mozna wykonac takie zabiegi na konto ubezpieczyciela?
prosze znajacych temat o porady. |
|
|
|
|
Pocahontas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 11:52 am
|
|
|
Nie ubezpieczalna nie pokrywa operacji plastycznych,i poprawy wygladu.Tylko wtedy jezeli mialas wypadek i w wyniku tego doznalas zewnetrznych obrarzen.Niestety ale musialabys sama to sobie oplacic a nie jest to tanie. Pozdrawiam |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 12:00 pm
|
|
|
mam ten sam problem po kilku opracjach moj brzuch jest caly w bliznach i po dlugiej kuracji hormonalnej tez mi sie zedczka przytylo, bylam u lekarza domowego dal mi skierowanie do spiecjalisty , ten ogladnal to wszystko i stwierdzil ze jak bede znowu wazyc 70 kg to mam sie do niego zglosic i wtedy mozna zrobic zabieg refundowany przez ubezpieczalnie , wiec najlepiej skontaktuj sie ze swoim lekarzem domowym i popros o skierowanie do chirurga plastycznego ( chyba w kazym panstwowyn szpitalu jest taki , tu w Hilversum tak jest )
powodzenia
Monika |
|
|
|
|
natalia85
Poczatkujacy natalia85
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 9:29 pm
|
|
|
ile razy i w ilu tematach napiszesz to samo ? |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Lip 27, 2009 10:08 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Medeskov
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 8:30 am body
|
|
|
Wejdzcie na strone www.bodyfix.nl zaklad ma Polka , ktora specjalizuje sie w tego typu problemach , z tego co wiem ma klientki z najlepszych klinik plastycznych w Amsterdamie. |
|
|
|
|
|