debet w abn amro a brak meldunku w nl? |
Autor |
Wiadomość |
piotrm
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 29, 2009 5:17 am debet w abn amro a brak meldunku w nl?
|
|
|
czy abn amro daje debety w rachunku jesli nie ma sie meldunku w holandii?kare kredytowa dostalem a ciekawy jestem debetu i jego wysokosci.dziekuje za odpowiedzi |
|
|
|
|
RafAms
Gaduła IT Admin
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Śro Lip 29, 2009 9:36 am
|
|
|
Hehehe ja chyba podalem za niskie wydatki i dostalem rejecta na karte a kredyt dostalem <lol> tylko musialem napisac , ze za mieszkanie place 900 a nie 400 Eur ;o
Co do braku meldunku to naprawde nie wiem.Mozesz sie dowiedziec dzwoniac na infolinie abn amro |
|
|
|
|
ginger
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 28 Wrz 2008 Posty: 79 Skąd: Noorden
|
Wysłany: Śro Lip 29, 2009 9:57 am
|
|
|
bez meldunku to chyba nie bedzie taka prosta sprawa, tydzień temu byłam w ABN-Amro z pytaniem jakich dokumentów potrzebuję aby uzyskać kredyt. Chcieli trzy ostatnie salarisy, dokument tożsamości (paszport lub dowód osobisty) i potwierdzenie zameldowania z gminy.
Debet to też forma kredytu, wiec podejrzewam, że warunki będą podobne. |
_________________ Kobiety są największa mniejszością |
|
|
|
|
piotrm
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Lip 29, 2009 1:05 pm debet w abn amro a brak meldunku w nl?
|
|
|
ginger napisał/a: | bez meldunku to chyba nie bedzie taka prosta sprawa, tydzień temu byłam w ABN-Amro z pytaniem jakich dokumentów potrzebuję aby uzyskać kredyt. Chcieli trzy ostatnie salarisy, dokument tożsamości (paszport lub dowód osobisty) i potwierdzenie zameldowania z gminy.
Debet to też forma kredytu, wiec podejrzewam, że warunki będą podobne. |
W sumie masz racje ale skoro karte kredytowa dali...a ciezej ja raczej dostac niz debet w rachunku prowadzonym od 2 lat... |
|
|
|
|
|