P.S Juz lepiej sobie znajdz jakis komputer na wystawce albo odkup od kogos jak juz musisz miec uzywany sprzet;]Nie oplaca sie po prostu bawic w kupowanie uzywanych komputerow.
Sklep jak juz taki bedzie z uzywanymi komputerami itp to pewnie policzy sobie drozej niz jakbys miala go kupic od osoby prywatnej. Zatem i cena ta nie bedzie wiele mniejsza od ceny takiego kompa w media mark np.
Ostatnio zmieniony przez Waleczne serce Wto Sie 04, 2009 4:49 pm, w całości zmieniany 2 razy
Panie Walecznie serce!
Nie interesują mnie TAKIE komentarze. Jakbyś doczytał to byś wiedział ze z zawodu jestem informatykiem. Informatykowi nie przystoi mieć nowego sprzętu. Ja lubię sobie pomajsterkować dlatego nowego komputera tym bardziej z Media nie zamierzam kupować.
Jakbyś miał trochę kultury osobistej to nie poświęcał byś czasu na pisanie takich uszczypliwości idiotyzmów
w.
_________________ Informatyk ekonomista/nauczyciel/dobry angielski - szuka pracy
Ostatnio zmieniony przez martucha1982 Wto Sie 04, 2009 5:12 pm, w całości zmieniany 1 raz