Auto firmowe i mandaty |
Autor |
Wiadomość |
Robus_1
Nieśmiały użytkownik

Pomógł: 2 razy Wiek: 55 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 6:08 pm Re: Auto firmowe i mandaty
|
|
|
grzegorz543 napisał/a: | dostalem 4 zdjecia i mam do zaplaty ponad 400 euro wie ktos moze jak tego unikonacv i czy jak bym np znienil firmwe maja jakies prawo zeby ta kase ze mne sciagnac |
Hmmm, Ty chyba powinienes wiedziec najlepiej jak jezdzisz i czy te mandaty sa "uczciwie zapracowane", z Twojego postu wynika, ze raczej tak.
Jak uniknac placenia ? - nauczyc sie jezdzic rozsadniej, zanim nie wpakujesz siebie lub co gorsza kogos w jeszcze wieksze klopoty, niz tylko glupi mandat. Narozrabiales, a teraz kombinujesz jak z tego uciec i kolejny raz pozostawic smrod po "polakach" (spec. z małej litery). Jestes juz chyba duzym chlopcem, wiec zacznij stawiac czola problemom a nie przed nimi uciekac. Mi takze zdaza sie placic mandaty, ale kazdy kolejny sklania mnie tylko do refleksji i ostrozniejszej jazdy...
Mimo to życze powodzenia i bezpiecznej, bezmandatowej jazdy... |
|
|
|
|
jolcia88
Gaduła
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 17 Gru 2008 Posty: 190
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 6:14 pm
|
|
|
Znajda Cie znajda, a Ty jakbys mial za kogos placic kase to bys szukal czy nie ? OCZYWISCIE ZE TAK.
Poza tym jak juz ktos pisal wakacyjne itp.
|
|
|
|
|
mlubinski
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 8:55 pm
|
|
|
podoba mi się ten kalkulator mandatów. Szkoda że w PL nie ma kar za parkowanie na miejscu dla inwalidów |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 8:58 pm
|
|
|
Sa mandaty, tylko nie mozna ich dawac na teranach prywatnych (typu parkinkig pod marketem)... Ale to sie ma zmienic chyba od 1 stycznia |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
mlubinski
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 9:00 pm
|
|
|
m4rcin napisał/a: | Sa mandaty, tylko nie mozna ich dawac na teranach prywatnych (typu parkinkig pod marketem)... Ale to sie ma zmienic chyba od 1 stycznia |
czyli tak jakby ich nie było no ale dobrze, że coś się zmieni - tylko czemu tak późno? |
|
|
|
|
|