Kto moze sie zna? |
Autor |
Wiadomość |
pakamen
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Lut 2009 Posty: 28
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 8:41 pm Kto moze sie zna?
|
|
|
Sprawa dosc nie typowa .Moj znajomy ma prace przez biuro pracy ,pani w biurze pomylila sie jak to ona twierdzi przez 2 miesiace za duzo wysylala mi wyplaty na kato ,lecz z kartek co dostaje co miesiac wszystko jest ok .W piatek mialem dostac wyplate a ona nic mi nie przelala bo powiedziala ze przez 2 miesiace za duzo dostalem !!! jezeli na kartkach z wyplaty wszystko mi sie zgadza a ona zostawila mnie w tym miesiacu bez grosza w kieszeni bo centa nawet nie przelala czy to jest normalne czy ona ma prawo zabrac mi cala wyplate ludzie czy to normalne czy to zlodziejstwo w bialy dzien co mam zrobic gdzie sie udac albo zadzwonic .>>opisalem to za zgoda mojego kolegi prosze dajcie jakies namiary bo to co sie dzieje w biurach pracy to SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 8:48 pm
|
|
|
pakamen, toc ty taki mondry jestes . i odpowiedzi nie znasz na to pytanie ??
kazdemu madre rady daje a sam na to nie znasz odpowiedzi ??
tu przykladowa madra odpowiedz
http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=54278 |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Sob Sie 15, 2009 8:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
olcia88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 8:51 pm
|
|
|
Niech kolega nie da sie okradac , te ksiegowe potrafia liczyc... , niech sie martwi ten kto dal a nie ten kto wzial P niech szanowna pani teraz to wyprostuje , nie pracuje nikt poza Twoim kolega w tej firmie?? zeby mogl porownac ile dostaja inni za podobny czas pracy?? prosze Cie bardzo porawilem |
Ostatnio zmieniony przez olcia88 Sob Sie 15, 2009 8:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pakamen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 8:53 pm
|
|
|
JAK umiesz czytac to chyba jasne ze napisalem w imieniu kolegi bo akurat nie umiem mu poradzic w takiej sytuacji pozdrawiam !!!! |
|
|
|
|
nuska.nl
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 46 Dołączyła: 06 Mar 2009 Posty: 119 Skąd: Kraków/Haga
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:00 pm
|
|
|
Aha, czyli jak dostawał więcej niż mu się należało to było w porządku... może wtedy trzeba było zareagować, że dostawał za dużo, a nie teraz lamentowac, że ktoś upomniał się o swoje ? |
|
|
|
|
olcia88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:01 pm
|
|
|
a tak na marginesie , polecam ubezpieczenie na adwokata i problemy sie zmniejsza okolo 9€ miesiecznie
|
|
|
|
|
pakamen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:04 pm
|
|
|
wlasnie ze dostawal zgodnie z kartka ktora dostaje sie co miesiac ,i wszystko sie zgadzalo rozumiem mozna pomylic sie miesiac ale nie dwa miesiace ,cos tu jest nie tak ??Prawda. |
|
|
|
|
olcia88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 11:06 pm
|
|
|
... moze za drogi byl ten kolega |