Szukam lotniska! |
Autor |
Wiadomość |
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 10:14 am
|
|
|
Ja lecialam wielokrotnie |
|
|
|
|
Waleczne serce
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 10:29 pm
|
|
|
Ewa P napisał/a: | Ja lecialam wielokrotnie | ]
No moge sobie wyobrazic,ze ktos z tego kursu korzysta;)
P.S Napisze zatem bardziej dosadnie; interesuje mnie jak wyglada podroz tym kursem(przesiadki,wygoda itp) |
|
|
|
|
Ewa P
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 9:39 am
|
|
|
LOT- nie nalezy do najtanszych linii lotniczych. Sa to regularne linie i trzeba za nie sporo zaplacic. Jako dodatek dostajesz za darmo cos do picia i do jedzenia na pokladzie.
Nie wiem co mam Ci napisac o wygodzie i przesiadkach. Jesli spodziewasz sie bóg wie jakiego standardu pierwszej klasy, to nie wiem czy warto kupic bilet na ten rejs. Lot, jak lot.. normalny samolot, normalne turbulencje, normalne jedzenie i picie.
O przesiadki tez nie wiem pod jakim kontem pytasz.
To wszystko zalezy jak lecisz. Jesli lecisz z Amsterdamu do Wroclawia, to przesiadasz sie w warszawie. Wychodzisz z terminala lotow miedzynarodowych i przechodzisz do terminala lotow krajowych, po to aby zlapac samolot do wroclawia. Loty krajowe obsluguje eurolot, sa to male samoloty, z reguly na 50 miejsc, typu ATR-42 bodajze. Na pokladzie otrzymasz cos do picia i princepolo gratis.
Nie wiem, ale na mnie nie robia wrazenia zadne loty bo bardzo czesto latam i jest to dla mnie standardem. A nie wiem czego Ty oczekujesz od takiego rejsu. |
|
|
|
|
Waleczne serce
Super gaduła
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 9:55 pm
|
|
|
Czy sa spradochrony dla pasazerow? Zartuje.
P.S A jaka cena razem? |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 168 Skąd: Twente / Hengelo
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 10:15 pm
|
|
|
ja zazwyczaj biorę mały namiot do bagażu podręcznego ... bo nigdy nie wiadomo |
|
|
|
|
Ewa P
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 10:58 pm
|
|
|
Waleczne serce napisał/a: |
P.S A jaka cena razem? |
Cena zalezy od terminu kiedy kupujesz bilet, czy dalej przed wylotem tym bilet bedzie tanszy, czym blizej tym drozszy.
Najtanszy bilet jaki udalo mi sie kupic w locie to bylo 120 euro w jedna strone z oplatami juz wliczonymi. |
|
|
|
|
|