Krakowiacy niebylejacy:-) |
Autor |
Wiadomość |
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 9:52 am Krakowiacy niebylejacy:-)
|
|
|
Krakowiacy i zorientowani w temacie Krakowa:-) mam pytanie: czy schronisko na Salwatorze u Siostr dziala jeszcze i jesli tak to jak tam zabukowac? dzwilam na info turystyczne w Krakowie i pan uprzejmnie poinformowal, ze schroniska zadnego tam nie ma i nie bylo. przeciez spalam tam bedac mloda dama. z gory dzieki za info:-) |
Ostatnio zmieniony przez majuga Nie Sie 16, 2009 10:36 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 10:59 am
|
|
|
Nie wiem jak ze schroniskiem, ale jesli wybierasz sie do Krakowa z rodzinka to moge polecic kilka fajnych noclegow. |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 12:37 pm
|
|
|
dzieki za odp:-). poprosze o te fajne miejsca, co prawda nie wybieram sie z rodzinka, ale tez zeslugujemy na cos fajnego |
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 5:20 pm
|
|
|
mialam na mysli z rodzinka, bo w mozna wypozyczyc w Krakowie bardzo fajne apartamenty w pelni umeblowane, moze byc kilka pokoi, kuchnia, lazienka. Wszystko przystosowane do normalnego zycia, wiec nie trzeba sie ciagle stolowac w restauracjach, bo mozna zjesc sniadanko w apartamencie. Sama taki apartament wynajmowalam i to jest bardzo fajna sprawa. Wystarczy wpisac w google apartament krakow, i znajdziesz mnostwo fajnych miejsc.
MOge jeszcze polecic Hostel Cracow, znajdujacy sie na plycie rynku glownego w Krakowie, wiec lokalizacja super, tez ma duza kuchnie gdzie mozna cos ugotowac, tyle ze lazienki wspolne.
Ja raczej wolalam apartament ze wzgledu tez na baezpieczenswto pozostawienia bagazy w srodku, bo masz go na wylacznosc. |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Sie 19, 2009 7:07 am
|
|
|