Przesunięty przez: Gochna H Wto Paź 28, 2008 6:34 pm |
Polski salon fryzjerski w Noordwijkerhout:) |
Autor |
Wiadomość |
bellaroza
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 12:41 am Polski salon fryzjerski w Noordwijkerhout:)
|
|
|
Tak jak napisalam w tytule, w Noordwijkerhout w centrum zostal otwarty polski salon fryzjerski .
Dzisiaj tam bylam....i coz moge powiedziec... Bogu dzieki!!!
Dziewczyny sa bardzo sympatyczne i potrafia profesjonalnie doradzic (np. takim niezdecydowanym jak ja:)). Przyznam szczerze, ze ceny rowniez sa atrakcyjne.
Powiem tylko jedno: bylam- skorzystalam- wyszlam bardzo zadowolona! Ktos moze powiedziec, ze robie reklame- owszem robie ja swiadomie, gdyz skorzystalam i jestem bardzo zadowolona z efektu- a to co dobre, trzeba chwalic. Wiec chwale!:)
Polecam wszystkim i serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 5:53 pm
|
|
|
Halo
tez polecam goraca!!!
wygladalam tak a po jest tak
i te ceny....
trzeba chwalic, bo salon jest swietny, a dziewczyny profesjonalne ....
i przez chwile mozna poczuc, ze jest sie.... w Polsce:)
|
|
|
|
|
michaltg
Nieśmiały użytkownik popcorn
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 6:28 pm
|
|
|
majuga napisał/a: | Halo
tez polecam goraca!!!
i te ceny....
|
a co na to holenderskie klientki, zadowolone ? |
|
|
|
|
bellaroza
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 8:31 pm
|
|
|
a co na to holenderskie klientki, zadowolone ?
Nie wiem czy holenderskie klientki sa zadowolone i prawde mowiac wcale mnie to nie obchodzi (zreszta patrzac na wiekszosc z nich -chyba nie trudno je zadowolic). Mam wrazenie, ze my Polki mamy troche wieksze ,,wymagania" i znacznie latwiej jest wyjasnic co chcemy po polsku, bo mimo, ze niektore z Nas znaja jezyk i potrafia wyjasnic- czesto mija sie to z efektem koncowym- a i cena potrafi niekiedy postawic wlosy ,,deba":). Mowie to w oparciu o wlasne niezbyt mile doswiadczenia z holenderskimi fryzjerami i fryzjerkami.
Ale jest juz pani Magda
Pozdrowionka |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 8:39 pm
|
|
|
michaltg napisał/a: | majuga napisał/a: | Halo
tez polecam goraca!!!
i te ceny....
|
a co na to holenderskie klientki, zadowolone ? |
trzeba by je zapytac, ale trudno, zeby poczuly sie jak w Polsce, skoro nigdy tam nie byly (?). Wiec prawdopodobnie nawet nie "odczuja" tego aspektu zakladu , ktory ma poza tym ladny i gustowny wystroj.
|
|
|
|
|
tola
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 10:28 pm
|
|
|
bellaroza napisał/a: | a co na to holenderskie klientki, zadowolone ?
Nie wiem czy holenderskie klientki sa zadowolone i prawde mowiac wcale mnie to nie obchodzi (zreszta patrzac na wiekszosc z nich -chyba nie trudno je zadowolic). Mam wrazenie, ze my Polki mamy troche wieksze ,,wymagania" i znacznie latwiej jest wyjasnic co chcemy po polsku, bo mimo, ze niektore z Nas znaja jezyk i potrafia wyjasnic- czesto mija sie to z efektem koncowym- a i cena potrafi niekiedy postawic wlosy ,,deba":). Mowie to w oparciu o wlasne niezbyt mile doswiadczenia z holenderskimi fryzjerami i fryzjerkami.
Ale jest juz pani Magda
Pozdrowionka |
Tak tak juz musialas to dodac to ze wcale Cie to nie obchodzi,tak znowu ta polska mentalnosc,jeszcze sie nic nie nauczylas? Nie pasuje Ci w Holandi to jedz do Polski!! Holenderskie klientki nie beda za Toba plakaly! |
|
|
|
|
kokoszka
Poczatkujacy kokoszka
|
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 6:03 pm
|
|
|
no....tego wlasnie szukalam...
Tylko szkoda ze jedynie jedna osoba sie wypowiedziala na temat tych uslug.Czy jest jeszcze ktos kto juz tam byl i na wlasnej skorze sie przekonal co i jak? |
|
|
|
|
bellaroza
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 1:05 am
|
|
|
[ Dodano: Czw Gru 18, 2008 1:06 am ]
tola napisał/a: | bellaroza napisał/a: | a co na to holenderskie klientki, zadowolone ?
Ale jest juz pani Magda
Pozdrowionka |
Tak tak juz musialas to dodac to ze wcale Cie to nie obchodzi,tak znowu ta polska mentalnosc,jeszcze sie nic nie nauczylas? Nie pasuje Ci w Holandi to jedz do Polski!! Holenderskie klientki nie beda za Toba plakaly! |
Chyba sobie za duzo pozwalasz tola?! Po pierwsze holenderskie klientki nie maja co po mnie plakac bo ja dla nich nie pracuje (nie rozumiem skad taki wniosek?), po drugie co do mojej ,,polskiej mentalnosci"- chyba nie przeczytalas dokladnie calej rozmowy, wybacz ale mieszkam tutaj i zamierzam zostac - jednak jakosc holenderskich uslug fryzjerskich (bo o tym ciagle mowa) pozostawia wiele do zyczenia i tak jak napisalam jest to Moje zdanie oparte na niedobrych doswiadczeniach, a tym samym nie interesuje mnie zadowolenie holenderskich kobietek- mam prawo miec swoje zdanie i nie ma to nic wspolnego z Polska Mentalnoscia. Napisalam ten post, aby osoby ktore nie wiedzialy o tym miejscu- mogly wiedziec, ze juz jest, skorzystalam z ich uslug i bylam zadowolona. Na litosc boska po co jakies filozofie o holenderskich klientkach?!Czy o to chodzi w tym temacie? Nie sadze, bo sama go zaczelam i nie myslalam, ze bede sie musiala kajac za moja polska mentalnosc.
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez bellaroza Czw Gru 18, 2008 1:07 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nolina
Poczatkujacy jestem jaki jestem
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 4:07 pm Re: Polski salon fryzjerski w Noordwijkerhout:)
|
|
|
bellaroza napisał/a: | Tak jak napisalam w tytule, w Noordwijkerhout w centrum zostal otwarty polski salon fryzjerski .
Dzisiaj tam bylam....i coz moge powiedziec... Bogu dzieki!!!
Dziewczyny sa bardzo sympatyczne i potrafia profesjonalnie doradzic (np. takim niezdecydowanym jak ja:)). Przyznam szczerze, ze ceny rowniez sa atrakcyjne.
Powiem tylko jedno: bylam- skorzystalam- wyszlam bardzo zadowolona! Ktos moze powiedziec, ze robie reklame- owszem robie ja swiadomie, gdyz skorzystalam i jestem bardzo zadowolona z efektu- a to co dobre, trzeba chwalic. Wiec chwale!:)
Polecam wszystkim i serdecznie pozdrawiam |
Obilo mi sie o uszy o tym salonie fryzjerskim.I bardzo chcialabym wlasnie tam cos zrobic z moimi wlosami.Nie mieszkam blisko tej miejscowosci i dlatego moim pytaniem jest czy ktos moze wie jak jest czynny salon i czy trzeba sie umawiac?Z gory dziekuje za informacje.
ps.do hol.fryzjera juz nie chce |
|
|
|
|
Niedziela.NL
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 8:51 pm Adres zakładu fryzjerskiego w Noordwijkerhout?
|
|
|
A może ktoś zna i poda adres ew nr tel tego zakładu fryzjerskiego? |
_________________ Skuteczna Reklama w Holandii
to Reklama w tygodniku i portalu www.Niedziela.NL |
|
|
|
|
Fiollka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 9:33 pm
|
|
|
Witam!zakład fryzjerski w Noordwijkerhout znajduje się na ulicy Dorpsstraat 19b w centrum koło sklepu Action podaje telefon trzeba się zapisac bo jest dosc duzo chetnych 0252-375459/0614-003641...sama skorzystałam i jestem zadowolona ...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
nolina
Poczatkujacy jestem jaki jestem
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 10:19 pm
|
|
|
dzieki serdeczne! |
|
|
|
|
anias
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 3:01 pm salon fryzjerski Noordwijkerhout
|
|
|
Witam. Byłam dzisiaj w tym salonie. Jest pięknie urządzony i co najważniejsze fachowa obsługa. Fryzjerka potrafi doradzić. Panie się starają, nawet podczas mycia włosów. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. |
|
|
|
|
salon
Salon
|
Wysłany: Śro Lut 04, 2009 9:51 pm
|
|
|
Chcialabym serdecznie podziekowac Wam wszystkim za mile komentarze, mam nadzieje,ze uda nam sie spelnic Wasze oczekiwania w zakresie fryzjerstwa a niebawem kosmetologii..
Zapraszam serdecznie do Salonu i jeszcze raz dziekuje ,
pozdrawiam ,
Magdalena |
|
|
|
|
sylwiaaiwlys
Poczatkujacy sylwia
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 1:13 pm
|
|
|
fryzjerka Magdalena jest naprawde dobra fryzjerka - ale ma problem z punktualnoscia . dosyc czesto przychodzi sie na umowiona godzine i okazuje sie ze trzeba jeszcze swoje odczekac . pozatym jak sie juz siadzie na fotel to wszystko trwa i trwa... bardzo ale to bardzo dlugo.wiadomo ze farba,ciecie to wszystko musi trwac ale to trwa naprawde bardzo dlugo . oststnio siedzialam tam 6 godzin a robilam tylko farbe i modelowanie.no ale musialam godzine czekac mimo tego ze mialam wizyte umowiona na dana godzine.
.... to taka jedna rzecz , ktora pani Magda by musiala zmienic bo reszta jest poprostu na medal . jak sie to mowi "chcesz byc piakna to cierp" ..... i czekaj ...i czekaj...i czekaj...ale jak juz sie wyjdzie z salonu to rekompensuje wszystkie godziny na fotelu fryzjerskim.
...dodam jeszcze ze pani Magda jest bardzo mila i sympatyczna osoba . |
Ostatnio zmieniony przez sylwiaaiwlys Czw Sie 27, 2009 1:30 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
|