nijmegen |
Autor |
Wiadomość |
Bizonek
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 7:49 pm nijmegen
|
|
|
Witam! Ciekawi mnie,czy ktos z forumowiczow mieszka w nijmegen? Interesuje mnie,jakie jest to miasto,jaka ma atmosfere?jaki jest transport?wlasciwie wszystko mnie interesuje.POzdrawiam |
|
|
|
|
MAARIT
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 9 razy Wiek: 56 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 479
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 6:34 pm
|
|
|
ja mieszkam na wsi kolo nijmegen i pracuje w nijmegen miasto jest ladne a atmoswera tak jak wszedzie dretwa nic takiego ciekawego sie nie dzieje,czasami jakis koncert albo mecz |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła
Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 7:03 pm
|
|
|
nic sie nie dzieje??? a dni nijmegen??? sa obchodzone w lecie... jak sie nie myle... tylko raz na nich bylam... ale to bylo jakies 4 lata temu... hehe
albo nie dawno byl marsz w nijmegen... nie pamietam jak sie nazywa... w ktorym ludzie pokonywali dlugi dystans a pieniadze byly na jakis dobroczynny cel przeznaczony... |
|
|
|
|
MAARIT
Pomogła: 9 razy Wiek: 56 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 479
|
Wysłany: Śro Lip 11, 2007 5:39 pm
|
|
|
Duuvelke napisał/a: | nic sie nie dzieje??? a dni nijmegen??? sa obchodzone w lecie... jak sie nie myle... tylko raz na nich bylam... ale to bylo jakies 4 lata temu... hehe
albo nie dawno byl marsz w nijmegen... nie pamietam jak sie nazywa... w ktorym ludzie pokonywali dlugi dystans a pieniadze byly na jakis dobroczynny cel przeznaczony... | faktycznie masz racje Duuvelke ,w przyszlym tygodniu zaczynaja sie 4 dniowe marsze[4-daagse] i bedzie bardzo bardzo ciekawie zapraszam do nijmegen |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła
Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Śro Lip 11, 2007 6:14 pm
|
|
|
hehe... jak bede miala czas... to kto wie moze sie wybiore:-) |
|
|
|
|
szeda
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Śro Lip 11, 2007 6:19 pm
|
|
|
dretwe miasto??? popatrz jaka ma piekna architekture, ale fakt moze nie kazdy na to patrzy i umie sie zachwycic, to jedno z najstarszych miast w Holandii i chyba w tej czesci Europy w 2005 obchodzilo 2000 lat swojego istnienia... |
|
|
|
|
|