czy ktos zna biuro work support |
Autor |
Wiadomość |
iwona17051972
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 11:48 pm czy ktos zna biuro work support
|
|
|
czy ktos znz biuro work suport z opola prosze o informacje |
_________________ iwona |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 1:05 am biuro ok
|
|
|
ale jesli chcesz zarabiac po 180 euro na tydzien to zapraszam |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
|
|
|
|
mat
Poczatkujacy Mat
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 6:43 pm
|
|
|
nie gearantuja 40h na tydzien - zarobki coz ,szalu nie ma |
_________________ Mat |
|
|
|
|
Mariolka120
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 2:07 pm
|
|
|
Nie jest zle po 40 godz na tydz i nadgodziny ponad tysiaka sie ma lepsze to niz nic |
|
|
|
|
ps.michalik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 6:19 pm work support
|
|
|
pracowałem dla tej firmy dwa tygodnie, i jakoś mi nikt za to nie zapłacił.
[ Dodano: Pon Lis 10, 2008 6:23 pm ]
oprucz tego podczas mojej nieobecności w mieszkaniu ktoś z tej firmy chodził po nim.
ich umową o prace można sobie dupę podcierać
wciskają trefne mandaty, nażucają pracownikom wymyślone przez siebie kary, jednym słowem obozy pracy sobie organizują. nie polecam |
|
|
|
|
martadela19
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 1:19 pm
|
|
|
czy ktoś był może ostatnio przez tą agencję???Gdyż szukam świeżych opinii. |
_________________ martadela19 |
|
|
|
|
passa
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 16, 2009 10:37 pm
|
|
|
Ostatnio to znaczy kiedy? Znajomy zakończył półroczny kontrakt w czerwcu i od lata zeszłego roku zmieniło się tyle, że krótszych kontraktów w ogóle nie ma, a pracownicy płacą 15 euro tygodniowo za dojazd do pracy, gdzie wcześnej jeździli za darmo. Co do stawek, to nie jestem już na bieżąco. |
|
|
|
|
Atryda
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 5:25 pm
|
|
|
Mój kumpel tam pracował ale z biura w Elblągu na kurczakach bodajże w Puten no i w sumie narzekac strasznie nie narzekał... |
|
|
|
|
Jary
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Paź 28, 2009 11:48 am
|
|
|
Witam. Pracowałem dwa lata temu przez firmę Work Support, wie może ktoś co tam się zmieniło ile teraz faktycznie się zarobia i ile płaci się za mieszkanie itp. rzeczach oraz o warunkach mieszkaniowych i czy "opikunów" wymienili na lepszych? Bo jak nie Czy to prawda, że kierowca teraz też płaci za dojazdy? |
|
|
|
|
JaneDoe
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 12:55 am
|
|
|
Wyjezdzam do pracy przez biuro Worksupport
Czy ktoś może mi napisać coś więcej o tym biurze? Slyszalam ze zalezy gdzie wyladujesz, w niektorych miejscach jest lepiej a w niektorych gorzej. Prawdo podobnie jade w okolice Rotterdamu..
Z gory dzieki za odpowiedzi bo na necie tylko tu o nich pisze. |
_________________ I'm gonna fight for my right |
|
|
|
|
arturro1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 11:51 am Siema
|
|
|
Bylem w Work Support z kumplem w tym roku na magazynach w okolicach Alkmaaru. Nie moge narzekac - jechalismy aby zarobic i nie zawiedlismy sie - byly nawet nadgodziny, koordnator spoko gosc - zawsze pomogl. Kasa na czas. Obaj mamy prawka, wiec nie brali od nas kasy. Nie ma sie co oszukiwac, jesli jest praca jest ok. Ten kto jedzie do Holandii z jakiejkolwiek agencji musi sie nastawic, ze nie jest to wyjazd do Cioci Jadzi na wakacje. Zeby sie pokazac i zarobic trzeba pracowac - prosta zasada. Ogolnie polecam - bylo ok. |
Ostatnio zmieniony przez arturro1 Pią Gru 03, 2010 12:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bez obaw
Poczatkujacy Holandia
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 3:36 pm
|
|
|
Ciekawe czy zaplacili tobie rezerwacje urlopowe w wysokosci 10,39%, bo o tym zapominaja. Praca jest wazna ale wazniejsze jest nie dac sie oszukiwac. |
|
|
|
|
anegra
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 8:50 pm
|
|
|
nie polecam biura pośredniczącego pracy w holandi work suuport!!
chyba że chcecie po rozliczeniu się z tamtejszym urzędem skarbowym rozczarować, że nie zostały od was odprowadzone składki zdrowotne za okres pracy w holandi i będziecie musieli zapłacic kilkaset euro zwrotu. bo ty świadom tego że wszystko jest legalnie rzecz jasna rozliczyłeś sie z tego będąc już w kraju bo przecież jak nie chorujesz tam na miejscu i nie kozystasz ze świadczen zdrowotnych to masz prawo sobie to odliczyć. ja po powrocie z holandi gdzie wyjechałam tam przez w.w biuro własnie tak sie rozczarowałam i teraz musze spłacić ponad 500 euro a mineły już dwa lata.
opieszałośc pań z biura jest na tak wysokim poziomie ,że jestem pod wrażeniem tłumacząc sie że mieli jakiś problem w tym czasie z sysytemem i mnie poprostu w nim nie mają.. ale na szczęście jest jeszcze coś takiego jak prokuratura, która zapewne zajmie sie tą sprawą..
Reasumując.. bardzo nie polecam.. a tym którzy juz wyjadą przez to biuro proponuję zbierać wszystkie możliwe dokumenty swiadczące o tym , że tam sie było. pozdrawiam |
_________________ anegra |
|
|
|
|
|