Przesunięty przez: Gochna H Wto Paź 28, 2008 6:34 pm |
Polski salon fryzjerski w Noordwijkerhout:) |
Autor |
Wiadomość |
matrixx78
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 1:34 pm
|
|
|
moze jest i dobra fryzjerka ale oszukuje pracownikow i nie daje im wyplat a jak juz da to marne euro |
|
|
|
|
sylwiaaiwlys
Poczatkujacy sylwia
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 1:45 pm
|
|
|
na ten temat nie moge nic powiedziec bo jestem klientka a nie pracownica salonu ale mysle ze jaka praca taka placa . skoro ci nie wychodzilo to ....wypad
[ Dodano: Czw Sie 27, 2009 1:46 pm ]
...a bylo tam sporo dziewczyn , ktore sie nie nadawaly i pani Magda musiala je zwolnic ale to dla dobra klientow .proste . |
|
|
|
|
matrixx78
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 1:53 pm
|
|
|
z tego co ja wiem to same odchodzily wszystkie,a chodzilo wylacznie o placenie |
|
|
|
|
sylwiaaiwlys
Poczatkujacy sylwia
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 2:10 pm
|
|
|
...tak...tak...zawsze trzeba cos powiedziec.. |
|
|
|
|
matrixx78
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 2:13 pm
|
|
|
oj to juz twoje zdanie......ja znam inne |
|
|
|
|
kg
Poczatkujacy kg
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 8:59 pm Hmmm
|
|
|
Ja bylam dobrych pare tygodni temu i odczekalam az mi zlosc troche przejdzie zanim cos napisze. Umowilam sie na spotkanie po polecila mi kolezanka, ktora (tak na marginesie) byla bardzo zadowolona. Panie byly 3,owszem, bardzo mile, jedna w krotkich czarnych wlosach,jedna mloda w dlugich (srednio dlugich), i jedna Turczynka. Pani w dlugich wlosach robila mi pasemka, i wyszly idealnie. Potem bylo paru klientow wiec pani w krotkich wlosach wziela sie za obcinanie (koncowek..)... Umowilysmy sie na max 3 cm koncowek, i lekkie pocieniowanie, plus troszke z przodu pocieniowac (a la grzywka).I tu na prawde tak mnie krzywo sciachala, i tak okropnie,ze jak wrocilam do domu to sie poryczalam. Mialam ladne dlugie proste wlosy, wyszlam z kikutem i dwoma (nierownymi!)rzedami wlosow nad tym...Wrocic nie chcialam bo sie balam z czym wyjde po poprawce...
Wlosy beda mi conajmniej 2 lata odrastac, poszlam do innego fryzjera,zeby mnie poratowal.
Jednym slowem: fryzura do d... plus 2 x zaplacilam za fryzjera. |
|
|
|
|
Malika
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 3:18 am
|
|
|
Hej Wam! Ja bylam w soboté 12.09 i jedno co mogé powiedziec to REWELACJA!!!!!!
Szukalam bardzo dlugo dobrej fryzjerki,mialam swojá w Polsce ale niestety wlos odrasta szybko a ja nie mam mozliwosci co 3 m-ce do PL zjezdzac
Magdé znalazlam na Niedzieli i sié cieszé ze pojechalam,choc mam 45km!
Do tej pory placilam za pasemka których nie bylo widac i które odrastaly w kosmicznym tempie!!!!
Dziewczyny nie bójcie sié tylko umawiajcie sié na spotkania!!!
Pozdrawiam!!!!
Kinga
[ Dodano: Czw Wrz 17, 2009 3:20 am ]
Aha! A ceny sá na pewno lepsze niz u holenderskich koniowalów!!!! |
|
|
|
|
SuperS
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 9:11 am
|
|
|
Witam.
Byłam ostatnio w tym salonie robiłam pasemka i wyszły bardzo ładne.
Bede czestym klientem pani Magdy. |
|
|
|
|
Uśmiechnieta
Soniaczek
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 6:39 pm ;/
|
|
|
Witam !
Odwiedziłam ten salon trzy krotnie i nie jestem zadowolona Magda rozjaśniała mi odrosty siedziałam z farbą na głowie ponad 2 godziny po czym włosy się nie rozjaśniły siedziałam kolejne 2 godzinki ! Nie wspomnę o wypadaniu, łamaniu włosów i w tym momencie mam włosy jak lalka szmaciana ;/ A co do cen, miałam farbowane dwa razy włosy i chociaż że Madzia nie umiała pofarbować i to była jej wina to i tak policzyła dwu krotnie ! |
_________________ NAra |
|
|
|
|
|