nie wiem ale u mnie tez dzieja sie takie jaja
na komorke jak dzwonie to prawie 50 centow place za minute(nie jest to rozmowa 1-minutow) wiem ze za rozpoczecie jest 19centow
na domowy takze drogo place srednio wyliczylem ze dwukrtonie wiecej niz podaja na stronce
jakbym mial tyle a tyle placic to niech to bedzie i 3 razy tyle ale chociaz czlowiek chcialby wiedziec jak jest a nie robia nas w konia
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 8:23 pm roaming w lebarze
czy moze mi ktos powiedziec jak aktywowac rozmowy wychodzące w roamingu w lebarze? bedac w Polsce mozna odbierac sms i polaczenia, ale w druga stronę to niestety nie działa? proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Hejka mam pytanko czy wie ktoś jak zrobić, żeby wysłać sms premium, gdy próbuje wyslać wyskakuje mi Sorry, uw betaling was niet succesvol. Er zal geen 1,50 EUR in rekening worden gebracht op uw telefoonrekening. Niestety nie znam holenderskiego i nie zadzwonie pod infolinie da się to jakos inaczej zrobić???