NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Bardzo wazne pytanie
Autor Wiadomość
Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 3:12 pm   

Genesis,
czy mam rozumiec ze tylko dlatego ze jest ktos Polakiem to ''lata w kominiarce'' i wywija bejsbolowka?chyba smieszny jestes, wez sobie na wstrzymanie,albo sie lecz
do czego to ma prowadzic do samosadow... potrafisz doradzic nie ma co....

( ͡° ͜ʖ ͡°).

flow030 

Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 11:28 pm   

Zaczynam sie czesciej zastanawiac czy nie wziasc sprawy w swoje rece gdyz:
- policja nie moze nic zrobic gdyz corka boi sie lub nie chce zeznawac,
- jakas kobieta od psychologa zadzwonila i po pol godzinej spowiedzi (telefonicznej) zapytala czy moja corka wlasciwie potrzebuje pomocy psychologicznej??? (juz tydzien czekam na zaproszenie ktore mieli wyslac).
A ten gnojek chodzi po ulicach i sie smieje. Jeszcze beszczelnie napisal wiadomosc do mojej corki na "hyves" ze jeszcze nie raz spotka w swoim zyciu zlych ludzi.
Nerwy powoli puszczaja...

MartaAmsterdam 
Gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 1:18 am   

Jezeli chcesz wziac sprawy w swoje rece to musisz byc bardzo ostrozny i dyskretny. A jak widzisz, pare postow wyzej, to chetnych do pomocy tobie raczej by nie brakowalo. Moim zdaniem lepiej jest sprawe zostawic. Chyba ze jest to osoba z bliskiego otoczenia, szkoly czy to z waszej okolicy.

pozdr
M.M.
Ostatnio zmieniony przez MartaAmsterdam Pon Wrz 21, 2009 1:30 am, w całości zmieniany 1 raz  

aknairam 
Gaduła nad gadułami :-)
mari(an)ka

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 9:52 am   

flow030 Nie rob nic głupiego ! Przeciez doskonale wiesz ze wtedy policja bedzie wiedziała co zrobic !!! Narobisz sobie problemow i wtedy córka bedzie pogrązona podwojnie Wiem, wiem ze łatwo jest doradzac jak problem dotyczy kogoś innego ale naprawde musisz sie opanowac ,chociaz nie jest to łatwe Ja tez słyszałam ze w dobie kryzysu to są tacy ze za dobrą ,,wódke ,, to sie tylko spyta co mu upier.........ć ??,, Ale czy tego chcesz ?Czy nie mało masz juz na głowie ?Zajmij sie teraz corką a nie mysl o ,,debilku,,na niego kara wczesniej czy pozniej sama spadnie ! Wybierz sie prywatnie do lekarza nie czekaj na zaproszenie ,podane były numery czy adresy do polskich psychlogow -skorzystaj z tego-pozdr.

Wanda i Hugo 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 10:13 am   Bardzo wazne pytanie

Witam serdecznie,
Wspolczuje sytuacji w jakiej znalazla sie Pana rodzina...nie jestem specjalista,ale rozumiem,ze bardzo trudno rozmawiac o tym zwlaszcza,ze chodzi przeciez o Wasze dziecko.Mysle ,ze wszyscy potrzebujecie pomocy...ja moge jedynie podpowiedziec kontakt do Poradni Zdrowia,gdzie mozecie udac sie na rozmowe/terapie ; www.i-psy.nl
...pracyja tam wykwalifikowani specjalisci:psychiatrzy,psycholodzy,psychoterapeuci.Osrodek jest w Amsterdamie + filie w innych miastach Holandii .W Duivendrecht i w Utrecht pracuja Polacy i terapia jest w jezyku polskim.Powodzenia

Odpowiedz do tematu