Zamknięty przez: Gochna H Pon Mar 25, 2013 11:16 pm |
polski warsztat samochodowy |
Autor |
Wiadomość |
Artec
Poczatkujacy Szczecin Squad
Wiek: 40 Dołączył: 09 Maj 2009 Posty: 12 Skąd: Rotterdam/Szczecin
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 12:27 am
|
|
|
Mucha_75 napisał/a: | Potrzebny namiar na warsztat samochodowy w Rotterdamie lub okolicach, gdzie profesjonalnie zamontują radio do auta. Nie muszą być Polacy, to akurat bez znaczenia. |
Czaisz ta ulice co idzie od Mashaven w kierunku meczetu/grone hidajk ? albo od ronda gdzie jest rynek, to jak bedziesz jechal w strone meczetu to po lewej str jest jakis warsztat to robi alarm i car audio, takie czerwone bramy maja |
|
|
|
|
oklat
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 1:59 pm polski mechanik w leiden
|
|
|
Znam dobrego polskiego mechanika w LEIDEN .Pracuje w ASO Renault. |
|
|
|
|
Szymek
Poczatkujacy szymek
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 7:40 pm
|
|
|
Ja polecam warsztat Car Tech Support w Hoek van Holland niedaleko Rotterdamu.To jest polski warsztat i naprawde jest max profesjonalnie i przede wszystkim tanio.jesli chodzi o zbieznosc to nie wiem ile biora ale maja strone internetowa to tam znajdziecie mapke dojazdowa i numer. www.cartechsupport.nl. |
|
|
|
|
Michalll
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 9:45 pm
|
|
|
Car tech Support nie ma sprzetu do geometrii... jest to malutki warsztacik, ale podobno ceny maja b. konkurencyjne. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
yabolik
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 12:14 pm
|
|
|
Witam
Poleci ktoś dobrego elektryka samochodowego w okolicy Hagi? Mam problem z golfem IV albo padł accu albo coś jest z elektryką. Accu padł do zera, po naładowaniu (solidnym) wczoraj ok a dziś rano odpalać musiałem na kablach wrrrr
Pozdrawiam |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 12:17 pm
|
|
|
a ladowanie jest? |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
yabolik
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 12:47 pm
|
|
|
Tak jest, jak był dead i odpaliłem na kablach to przejazd do pracy wystarczył by po pracy odpalił - tyle że po przyjeździe rozłączyłem kable żeby nic nie ciągnęło energii.
Może accu jest już padnięty ale nie chce mieć sytuacji że kupię nowy i tez go coś rozładuje całkowicie (accu rozładowany całkowicie jest w zasadzie już uszkodzony hehe bo się już go nie naładuje dobrze).
Najlepiej to by było sprawdzić inny accu przed kosztowną wizytą u lekarza hehe |
|
|
|
|
lukasz.s
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2012 11:42 am
|
|
|
Witam,
potrzebuje na już sprawdzenia i ewentualnie wymiany akumulatora w mojej Skodzie. Troche postał na parkingu i nie moge odpalić. Prosze o kontakt na [email protected]. Mieszkam w Rotterdamie. |
|
|
|
|
|