Zamknięty przez: Duuvelke Pią Paź 09, 2009 1:21 pm |
potrzebny pilnie lekarz |
Autor |
Wiadomość |
marcodmk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 2:57 pm potrzebny pilnie lekarz
|
|
|
bardzo prosze pilnie o namiar do lekarza - albo polskiego albo przynajmniej do ktorego mozna pojsc prywatnie, omijajac szpital. Najlepiej Den Haag lub okolice. Pilne!!! z gory dziekuje |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 4:13 pm
|
|
|
marcodmk,
do kazdego lekarza mozesz pojsc ze tak powiem ''prywatnie ''oczywiscie wczesniej dobrze jest sie upewnic czy lekarz Cie przyjmie
czasem maja spora liczbe pacjentow i odkladaja/rejestruja wizyte na nastepne/najblizszy wolny termin
zobacz w ksiazce telefonicznej
lub uzyj wyszukiwarki google wpisujac huisartsen in den haag |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Gosc
Poczatkujacy Gosc
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 23 Wrz 2009 Posty: 7 Skąd: ijmuiden
|
Wysłany: Śro Paź 07, 2009 10:34 am
|
|
|
Nie ma niestety jeszcze polskich lekarzy w holandii,i chyba jest tylko jedna polozna.
Jesli jest potrzebna pomoc idzcie do pierwszego lepszego lekarza,oni i tak wszyscy jednakowi.
Jak potrzeba to oni daja skierowanie do szpitala.ale musi czlowiek byc ubezpieczony! |
|
|
|
|
krisu
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 10:29 am
|
|
|
Gosc napisał/a: | Jesli jest potrzebna pomoc idzcie do pierwszego lepszego lekarza,oni i tak wszyscy jednakowi |
jednakowo mocno ubezpieczeni /wiec beznadziejni... : bo teksty-jakie slyszalem- od kilku w ostatnich czasach ,typu;"gdyby cos... to moze pan dochodzic praw.Jestem na bledy ubezpieczony"
Oczywiscie nie osmiele sie generalizowac,jednak na 100%kontaktu z tut.sluzba""zdrowia"90% to nieporozumienie,a wiem co mowie/2 lata praktyki/ bo malo brakowalo/ ,a sam bylbym Eskulapem/pozdro i wszystkim Zycze Zdrowia!!!
[ Dodano: Pią Paź 09, 2009 11:29 am ]
Gosc napisał/a: | Jesli jest potrzebna pomoc idzcie do pierwszego lepszego lekarza,oni i tak wszyscy jednakowi |
jednakowo mocno ubezpieczeni /wiec beznadziejni... bo teksty-jakie slyszalem- od kilku w ostatnich czasach ,typu;"gdyby cos... to moze pan dochodzic praw.Jestem na bledy ubezpieczony"
Oczywiscie nie osmiele sie generalizowac,jednak na 100%kontaktu z tut.sluzba""zdrowia"90% to nieporozumienie,a wiem co mowie/2 lata praktyki/ bo malo brakowalo/ ,a sam bylbym Eskulapem/pozdro i wszystkim Zycze Zdrowia!!! : |
_________________ "Przyjaciel kazdego jest nikogo przyjacielem"
-------------O.Wilde------------ |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Lis 01, 2011 8:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła
Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
|
|
|
|