Ja juz tu mieszkam dwa lata i place za elektryke 103 e miesiecinie i w ubieqlym roku dostalam do zaplacenia 400 cos euro i ciekawa jestem jak bede miec w tym roku.Ktos kiedys pisal o sprawdzeniu teqo na internetowej stronie esentu ,ale nie moqe teqo znalezc juz.
Witam
Ja na 5 osób płaciłem 287 e/miesiąc (mamy duży dom) , po rozliczeniu mam 196 e/m i zwrócą mi jeszcze ok 720e . Rok wcześniej płaciłem 150e i miałem niedopłatę 140e, zwiększyłem dzwoniąc do Essent, a teraz mam spokój i całkiem przyzwoity zwrot.
[ Dodano: Sro Paź 07, 2009 8:21 pm ]
Mariola101 napisał/a:
Ja juz tu mieszkam dwa lata i place za elektryke 103 e miesiecinie i w ubieqlym roku dostalam do zaplacenia 400 cos euro i ciekawa jestem jak bede miec w tym roku.Ktos kiedys pisal o sprawdzeniu teqo na internetowej stronie esentu ,ale nie moqe teqo znalezc juz.
A czy masz już dostęp poprzez internet? jak nie to zarejestruj się Aanmelden Mijn Essent Po czym będziesz sama mogła zmienić w VerbruiksManager Pozdrawiam