Czy jest mi potrzebny meldunek w PL ? |
Autor |
Wiadomość |
mserwis
Nieśmiały użytkownik Robert

Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Holandia
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 11:10 am
|
|
|
Duuvelke napisał/a: | nie potrzebujesz... a paszport czy dowod wyrobisz w Polskiej Ambasadzie w Holandii...
aby wyrobic dowod torzsamosci w Polsce bez mekdunku to po pierwsze dlugo to trwa, po drugie trzeba miec zgode wojewody... |
Chyba masz jakieś stare informacje, dowód osobisty bez meldunku wyrobisz w polsce bez najmniejszego problemu, nie potrzebna jest niczyja zgoda!!!!!!!!
I trwa to tyle co normalnie - NA 100%
pozdrawiam |
|
|
|
|
Magdula ;-)
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 6:30 pm
|
|
|
Duuvelke napisał/a: | nie potrzebujesz... a paszport czy dowod wyrobisz w Polskiej Ambasadzie w Holandii...
aby wyrobic dowod torzsamosci w Polsce bez mekdunku to po pierwsze dlugo to trwa, po drugie trzeba miec zgode wojewody... |
proszę o wiecej informacji na ten temat... niedługo kończy mi się ważność paszportu i nie wiem co robić....a co z dzieckiem niepełnoletnim, w Polsce do wydania paszportu potrzebna by była zgoda jego ojca a tutaj ?????
mam meldunek i w Polsce i w Holandii, wolałabym dokumenty z aktualnym holenderskim adresem...............
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Magdula ;-) Wto Paź 13, 2009 6:38 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
|