| Przesunięty przez: Duuvelke Śro Paź 14, 2009 1:25 pm
 | Uwaga Polacy!! | 

| Autor | Wiadomość | 

| baileys   MODERATOR
 baileys

Pomogła: 83 razy

| 

|  Wysłany: Sob Paź 17, 2009 5:58 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | suska, Ja do ciebie nic nie mam tylko cala twoja "aanval"  postawa wywoluje wlasnie takie reakcje . Czyli powiedzmy po polsku czym walczysz .............. 
 [ Dodano: Sob Paź 17, 2009 7:02 pm ]
 Witch01, zaczelo sie zgonem czlowieka , bylo wszystko i znow sie konczy zgonem ale tym razem topik umarl .
   |  
				| _________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| lena930   Super gaduła
 lena930

Pomogła: 7 razy

| 

|  Wysłany: Nie Paź 18, 2009 9:45 am |   
 |  
               | 
 |  
               | nie wiem czy tu powinnam pisac ale to tez temat Uwaga Polacy!  tylko ze tu chodzi o jakiegos z deventer, ktory oszukuje na maksa 
 [ Dodano: Nie Paź 18, 2009 10:48 am ]
 kurcze nie pierwszy polak przez niego
  naciagniety pracuje przez kilka dni ,  tygodni i wynocha bez kasy |  | 

|   |  | 

|   | 

| baileys   MODERATOR
 baileys

| 

|  Wysłany: Nie Paź 18, 2009 9:54 am |   
 |  
               | 
 |  
               | lena930, a wiecej danych ?? jakas ksywka imie gdzie oferuje prace itd ......
 |  
				| _________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| lena930   Super gaduła
 lena930

Pomogła: 7 razy

| 

|  Wysłany: Nie Paź 18, 2009 10:01 am |   
 |  
               | 
 |  
               | no wlasnie tego nie wiem .Wiem tylko ze cos tam w Deventer sie dzieje bo ciagle ktos potrzebuje z tamtad pomocy ale faktycznie warto sie dowiedziec co to za cwaniaczek i jak tylko sie dowiem to napisze .Mysle ze juz dzisiaj bede wiedziala. |  | 

|   |  | 

|   | 

| >Dorota<   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Sob Paź 24, 2009 2:55 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ostatnio w holenderskich wiadomosciach mowili,ze jest coraz to wiecej bezrobotnych i bezdomnych Polakow w Holandii.Niektorym urzedy dali nawet pieniadze na powrot do kraju,ale niestety tego nie robia mowiac,ze tam nie maja do czego wracac. Straszne to jest i przykro mi,ze tak sie dzieje,ale mysle,ze jezeli ktos bardzo chce pracowac to prace znajdzie,tylko trzeba chciec.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| baileys   MODERATOR
 baileys

| 

|  Wysłany: Sob Paź 24, 2009 3:03 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | a tu maja jeszcze mniej jak w PL ale coz ich wlasny wybor. Ale jak taki znow umrze gdzies pod mostem znow bedzie taka dyskusja jak tu na necie byla o bezdomnym polaku . Mi takich nie szkoda bo jak  napisla 	  | >Dorota< napisał/a: |  	  | Niektorym urzedy dali nawet pieniadze na powrot do kraju,ale niestety tego nie robia mowiac,ze tam nie maja do czego wracac. | 
  	  | >Dorota< napisał/a: |  	  | jezeli ktos bardzo chce pracowac to prace znajdzie,tylko trzeba chciec. | 
 |  
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| aknairam   Gaduła nad gadułami :-)
 mari(an)ka

Pomogła: 9 razy

| 

|  Wysłany: Sob Paź 24, 2009 7:59 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | nie powiem ze nie jest  mi szkoda takich ludzi, ale fakt pozostaje faktem ze jedni robia wszystko zeby znalezc prace - i znajduja ,a inni robia wszystko zeby nic nie robic ,a efekty ? ...takie wlasnie j.w .opisane |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |