jestem po wypadku |
Autor |
Wiadomość |
grzegorz1506
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 1:13 pm jestem po wypadku
|
|
|
jestem po wypadku przeciąłem palca piła jestem po operacij ubezpieczenie mam w CZ niewiem gdzie sie udac po pomoc jestem w tej chwili juz bez pieniedzy niewiem czy mi sie cos nalezy niewiem gdzie sie udac .Mam firme ksiegowy powiedział ze nic sie nieda załtwic . |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 1:20 pm
|
|
|
niestety on ma racje jesli sobie nie oplacales sam skladek (dodatkowych ) nieestety od panstwa nic nie dostaniesz. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
xaja
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 1:31 pm
|
|
|
baileys, ok , ale wypłatę jak jest na chorobowym to powinien dostawać |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 1:33 pm
|
|
|
jesli sobie oplacal sklatki . W co watpie . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Wto Paź 20, 2009 1:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 2:31 pm
|
|
|
Jezeli sie ma firme to trzeba miec chyba dodatkowe ubezpieczenie (ktore jest bardzo drogie), zeby moc isc na platne chorobowe. |
|
|
|
|
pasQdzia
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 7:35 pm
|
|
|
np w abnamro takie ubezpieczenie zalozyc ale tak jak mowily dziewczyny wyzej jest strasznie drogie i to wcale nie jest tak latwo pozniej je uzyskac..bo musisz isc do specjalnego lekarza najpierw ktory okresli ze Twoj uszczerbek na zdrowiu jest odpowiedni ze tak powiem do wyplacenia ow ubezpieczenie i jesli tak to ow ubezpieczenie dostaniesz dopiero po 3 miesiacach. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 7:52 pm
|
|
|
A jesli nawet pujdziesz teraz sie ubezpieczyc to i tak juz nie mozesz go dopasowac na ten wypadek ktory juz mial miejsce. |
|
|
|
|
|