Eurolines Polska - Holandia / opinie |
Autor |
Wiadomość |
jejak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 5:36 pm Eurolines Polska - Holandia / opinie
|
|
|
Czy ktos moze podrozowal Eurolines na linii Poznan - Amsterdam ? Slyszalem cos o jakiejs przesiadce w Berlinie, jak to wyglada ? Przelistalem forumy w necie i firma nie ma najlepszych opnii. Moze ktos cos doda ? |
_________________ EOF |
|
|
|
|
Paulik88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 7:35 pm
|
|
|
Bardziej polecam Sindbada |
|
|
|
|
jedrzej2225
Mega gaduła
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1147 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 7:45 pm
|
|
|
Ja natomiast polecam Orbis |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 8:07 pm
|
|
|
A ja Eurobus |
|
|
|
|
jejak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 8:13 pm
|
|
|
terminowo pasuje tylko Eurolines, wiec bede wdzieczny za jakies wypowiedzi o tym przewozniku |
_________________ EOF |
|
|
|
|
agata21229
Gaduła
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Gru 2008 Posty: 125
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 8:42 pm
|
|
|
Witam
Ja korzystalam z tych linii, nie mam zadnych zastrzezen tylko wlasnie czasami,lecz nie zawsze jest przesiadka. Polega to na tym,ze np.3 autobusy z roznych miejsc w NL spotykaja sie na wysokosci Ring-u Berlin i naspepuje przeladowanie bagazy i przesiadka.Negatywny punkt jest taki,iz jezeli jede autobus ma spoznienie to dwa pozostale na niego czekaja. |
|
|
|
|
jejak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 9:05 pm
|
|
|
aha, to spoko Ja poprostu znalazlem jakas wypowiedz na forumie, ze zabraklo miejsc w autobusach, ludzie musieli zostac etc ... stad te pytania i watpliwosci;) |
_________________ EOF |
|
|
|
|
agata21229
Gaduła
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Gru 2008 Posty: 125
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 10:49 pm
|
|
|
Slyszalam ta historie ale to chyba byl inny przewoznik, wina lezala po stronie pewnej Pani z biura podrozy ktora zamiast sprzedac bilet na 18.07 wpisala date 18.06 i dlatego nie bylo miejsc. |
|
|
|
|
AnLee
Nieśmiały użytkownik Immer moed

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 92 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2009 9:14 am
|
|
|
Heyka!
Mialam okazje podrozowac z nimi kilkanascie razy. Zazwyczaj bez zarzutu, choc zdarzaly sie przesiadki na dworcu autobusowym w Berlinia i bywalo, ze czekalo sie na spozniony autobus nawet do dwoch godzin. Mialam tylko jedna ekstremalna podroz z pijanymi obywatelami niemieckimi jadacymi do Amsterdamu, nawet grozby kierowcy ich nie uspokoily. Byl to przypadek marginalny i na cale szczescie jedyny. Eurolines w moim odczuciu jest lepsze niz Eurobus, z ktorymi jechalam do Apeldoorn, wiec glowa do gory, bo nie jest zle |
_________________ Pro captu lectoris, habent sua fata libelli |
|
|
|
|
jawitta
Gaduła jawitta

Pomogła: 4 razy Wiek: 44 Dołączyła: 12 Maj 2008 Posty: 103
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 10:38 pm
|
|
|
Niestety to prawda jeżeli zabraknie miejsca w autobusie to się czeka na następny . Mąż jechał dwa miesiące temu pierwszy raz i my jesteśmy zdecydowanie na nie nigdy więcej . |
_________________ "Korzystaj z każdego dnia , nie pytaj o to, co jutro przyniesie " |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 40 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 141 Skąd: Holandia, GLD
|
Wysłany: Śro Paź 21, 2009 12:04 pm
|
|
|
ja kikakrotnie jezdzilam Eurolines i polecam ta firme. Zawsze byli na cza, kierowcy bardzo uprzejmi. Raz jechalam Orbisem, katastrofa. Na przesiadce czekalismy 5 godzin na autokar z Anglii, i w dodatku (bo przesiadka byla juz w POlsce) przesadzili nas do zwyklych startych PKS-ow, w ktorych nie bylo miejsca na bagaze, i musielismy ciasno siedziec, zeby sie pomiescic. W trakcie oczekiwania na ten drugi autokar, ktos zapytal czy mozna wlaczycc radio, to kierowca powiedzial albo swiatlo albo radio (to byla zima wczesny ranek , wiec na dworze jeszcze ciemno bylo). Takze nie polecam orbisu, euroliness tak. |
|
|
|
|
|