rejestracja na "ogloszenia.niedziela.nl" |
Autor |
Wiadomość |
oliwek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 10:08 am rejestracja na "ogloszenia.niedziela.nl"
|
|
|
Witam,
podczas rejestracji nalezy niektore pola wypelnic obowiazkowa (te z *) ale nr tel. i kod nie jest obowiazkowy. Dlaczego wiec nie chciala przejsc rejestracja bez wpisania nr tel.?
Czy loging i haslo z "forum" dziala na "ogloszeniach "? |
_________________ pozdrawiam, oliwek |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 12:02 pm
|
|
|
no wlasnie login z forum nie dziala |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
MrRoger
Nieśmiały użytkownik Serwisant PC ;-)
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 9:07 pm
|
|
|
Login i haselo z forum nie dziala i dzialac (jak sadze) nie bedzie [zbyteczny komentarz techniczny], wymagane sa dwie rozne rejestracje. (jednak nikt nie broni zarejestrowac sie tam pod nikiem z forum)
[MrRoger - techniczne komentarze są zbyteczne, chodzi o ulepszenie Forum z punktu widzenia użytkownika, a nie z punktu widzenia administratora/developera/informatyka/itp] |
_________________ Jak usunąć przypomnienie o aktualizacji do Windows 10 w Windows 7 i Windows 8 |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 10:01 pm
|
|
|
MrRoger, a skad wiesz, ze to rozne serwery?
[zaq - techniczne komentarze są zbyteczne, chodzi o ulepszenie Forum z punktu widzenia użytkownika, a nie z punktu widzenia administratora/developera/informatyka/itp] |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Administrator2
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 77 Skąd: Nederland / Holandia
|
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 1:11 am
|
|
|
Nr.tel. jest obecnie obowiązkowym polem (wkrótce dostanie * aby to było oczywiste). Zachęcamy wszystkich użytkowników do wpisywania numeru telefonu, wtedy w razie potrzeby możemy się szybciej skontaktować z użytkownikiem (np co do treści ogłoszenia).
Przy wpisywaniu/dodawaniu ogłoszenia jest wybór, które ze swoich danych podać razem z ogłoszeniem.
Login na "ogloszenia" jest inny od loginu na "forum", ale podczas rejestracji można użyć taką samą nazwę użytkownika lub/i hasło jak na "forum" (chyba, że już zostało użyte przez kogoś innego).
Na razie nie ma planów aby to zmienić. |
_________________ Administrator
[email protected] |
|
|
|
|
MrRoger
Nieśmiały użytkownik Serwisant PC ;-)
|
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 10:55 am
|
|
|
[treść usunięta przez administratora, nie na temat, dla przypomniena temat = rejestracja na "ogłoszenia.niedziela.nl"]
[MrRoger - techniczne komentarze są zbyteczne, chodzi o ulepszenie Forum z punktu widzenia użytkownika, a nie z punktu widzenia administratora/developera/informatyka/itp] |
_________________ Jak usunąć przypomnienie o aktualizacji do Windows 10 w Windows 7 i Windows 8 |
|
|
|
|
Tereza
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 4:24 pm
|
|
|
tak pro forma - własnie założyłam użytkownika na ogłoszeniach - i nie - numer telefonu nie jest obowiązkowy.
przy próbie dodanie ogłoszenia - nie chciałam zeby email adres był ogólnie dostąpny - wiec go nie zaznaczyłm jako opcji - i niestety nie mogłam zapamiętac ogłoszenia ( błąd- "numer telefony lub email jest wymagany )
bo zmianie danych (dodaniu telefonu) - nawet przelogowaniu sie i zaznaczeniu opcju telefon jako kontakt - teraz pola nie jest puste - ale błąd " numer telefony lub email jest wymagany" nadal nie pozwala zapamietac ogłoszenia. |
|
|
|
|
Makusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2013 10:46 am
|
|
|
ja mam troche inny problem,mianowicie mam konto na niedzieli już bardzo długo i ostatnio nie potrafię się zalogować,wyskakuje błędne hasło(a nie jest),jak chce zrobić przypomnienie hasła to wyskakuje NIEPRAWIDŁOWE DANE,miał ktoś też podobny problem? |
|
|
|
|
|