NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
szok
Autor Wiadomość
Damme 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lis 26, 2009 11:41 pm   szok

http://wiadomosci.onet.pl...1,kioskart.html

Laura76 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 12:42 am   Normalnie nie chce sie wiezyc,

Taka to nie powinna miec wcale dzieci.Jak mozna nie dac dziecku jesc.Majac nawet nie duza kwote po oplaceniu sie to przeciez u normalnego rodzica na pierwszym miejscu sa dzieci by nie byly glodne i bylo im cieplo.Zawsze mogla poprosic o pomoc opieke,a jak nie to lepiej by zrobila oddajac te dzieci,choc zaznaczam ze nie popieram takich zachowan najpierw urodzic,a potem oddac jak sie znudza.Ale dla tych dzieci bylo by im lepiej w jakims osrodku,tam przynajmniej by nie byli glodni i zmarznieci.A przynajmniej Kubus by zyl.Normalnie krew mnie zalewa jak czytam takie informacje.A matce bardzo dobrze,a wyrok jest sluszny.Poczucie winy powino juz nigdy nie dac jej normalnie zasnac. :072:

madziuska84
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lis 27, 2009 2:14 am   

Szkoda że nasze prawo nie jest takie jak kiedys "ząb za ząb"może by mniej bylo przemocy,okrucieństwa.Dla tej kobiety bo matką jej nazwać nie mogę powinno sie wymierzyc taką karę jaką ona zafundowała swojemu dziecku.Brak słów!

jorgus34 
Poczatkujacy
Witam!!!

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: Pią Lis 27, 2009 2:50 am   

Co za okropienstwo!Łzy mi płyną,co za matka wyrodna do takiego czynu doprowadzić,malutkiego Kubusia zabić na jej własnych oczach :021: :072: :
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Lis 27, 2009 12:44 pm, w całości zmieniany 1 raz  

buuba 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pią Lis 27, 2009 7:04 am   

Żeby tylko nie wyszła za dobre sprawowanie!!! :072: Zgadzam się że powinni ją zamknąć i też nie dawać jeść jak ona temu biednemu dziecku a najgorsze że żre za nasze podatkowe pieniądze a dziecku żałowała kara powinna być adekwatna do czynu a nie wygody w więzieniu zajęcia kulturalno oświatowe i jeszcze do tego nagrody takie osoby tak jak pedofili od razu też kastrować żeby przypadkiem więcej dzieci nie miały!!!!! :074: :072: :076: U nas dziecko zawsze jest na pierwszym miejscu najpierw ono a później my!!

mariola 784 
Super gaduła

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 9:13 am   

A ja sie pytam gdzie byli wszyscy co wiedzieli ,co sie domyslali .Dlaczego nikt nigdzie tego nie zgloszal .Lekarz ,czy opieka spoleczna .Byly ku temu przeciez pszeslanki .Nikt nic nie zrobil.Mozna bylo uniknac tragedii byl na to czas.Ale zreszta u nas to jest tak, ze gdzie trzeba nie przyjdzie pomoc ,a gdzie nie potrzeba jest pomoc to potrafia przyjsc i dzieci nawet zabrac .Co do samej matki .Brak mi slow. :119:

lena930 
Super gaduła
lena930

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 9:36 am   

to jest ......brak mi slow :088: :088: :088:

sylwia_lelystad 
Gaduła nad gadułami :-)
zajeta..xD

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 9:46 am   

[ Dodano: Pią Lis 27, 2009 9:47 am ]
Ja bym jej nie zabila od razu, bym jej zgotowala dokladnie taka sama smierc...
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Lis 27, 2009 12:44 pm, w całości zmieniany 2 razy  

marta220279 
Poczatkujacy
marta

Wysłany: Pią Lis 27, 2009 12:00 pm   Wyrodna

Tak sie wzruszyłam że nie moge pisać

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 2:57 pm   

Moze fakty sa faktami, ale cos mi nie pasuje w calym tym artykule:

Cytat:
Tam poznałam Marcina. Znalazłam w nim wszystko to, czego nie znalazłam u męża".

Cytat:
Wiedziałam, że mógł od tego umrzeć. Nie karmiłam go, bo Marcin mi zabronił".

Cytat:
Marta zeznawała, że odkąd Marcin stracił pracę, stale robił jej awantury o to, że w domu jest za mało pieniędzy. Nie było na obiad, nie było na piwo

No chlopak jak marzenie.

Cytat:
dziecko zmarło z powodu uduszenia
uduszenia? co je udusilo?

Cytat:
"Ja jako matka nie mam sobie nic do zarzucenia. Dzieci karmiłam i przytulałam.

Cytat:
"Wiem, że w chwili śmierci mój syn wyglądał jak ofiara obozu koncentracyjnego. Nie wiem, dlaczego go nie karmiłam

Cytat:
U nas przecież był normalny dom, nikt nikogo nie bił, nie robił krzywdy. Brat Marty jest porządnym człowiekiem. Z nią zawsze było coś nie tak"

Jak matka moze powiedziec cos takiego o swoich wlasnch dzieciach? (porownywanie, haslo typu "z nia ZAWSZE bylo cos NIE TAK", nie dziwie sie, ze dziewczyna nie miala wyksztalconych zadnych norm moralno- spolecznych...)

Cytat:
Marta zwykle oglądała telewizję i paliła papierosy.

A ciekawe skad oni to wiedza...
Ostatnio zmieniony przez suska Pią Lis 27, 2009 2:59 pm, w całości zmieniany 1 raz  

calendargirl288 
Super gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 6:39 pm   

suska napisał/a:
uduszenia? co je udusilo?

pisali, że w jego przewodzie pokarmowym znaleziono drewno z łożeczka... może się tym zakrztusił i udusił...

brak mi słów na takie zachowanie. to jest nei do pojęcia...

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 6:47 pm   

No ale skoro mieli az tyle "bardzo wiarygodnych" i zarazem waznych informacji typu "Marta zwykle oglądała telewizję i paliła papierosy" to nie dziwie sie, ze zapomnieli dodac taka blachostke... Smiech na sali ten artykul.

Odpowiedz do tematu