basen w holandii |
Autor |
Wiadomość |
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 10:26 am basen w holandii
|
|
|
mam wielką prośbę do was!!! może ktoś ma książeczkę z madurodam i mógłby mi sprawdzić co to za basen ( ten ze zjeżdżalniami) jest tam??? chodzi mi o nazwę lub o adres, choć wątpię żeby był podany. a może ktoś już był na tym basenie? pomóżcie bo chcemy tam jechać a nie mam adresu
0 |
_________________ gosik |
|
|
|
|
Karola
Poczatkujacy
Wiek: 39 Dołączyła: 02 Lis 2006 Posty: 39 Skąd: Haga / Szczecin
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 12:18 pm
|
|
|
to jest basen w Wassenaar nazywa sie Duindrell (mam nadzieje ze dobrze napisalam) dojazd z Centrall Station w Hadze autobusem niestety nie pamietam numeru ale ten autobus ma tam przystanek koncowy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
r'dam girl
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 12:41 pm
|
|
|
ja mam jakas ulatke, ale znalazlam tylko cos takiego:
wodny park atrakcji z basenen tropikalnym Tikibad, Duinrell 1, Wassenaar pod Haga |
|
|
|
|
Karola
Poczatkujacy
Wiek: 39 Dołączyła: 02 Lis 2006 Posty: 39 Skąd: Haga / Szczecin
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 2:44 pm
|
|
|
ja tam bylam raz calkiem fajnie tam jest
i jest park atrakcji i basen
jak chcesz isc tylko na basen to wpuszczaja dopiero po 17 o o tej zamykaja park a jak chcesz isc do parku i na basen to bilet wstepu kosztuje do parku 16 euro i dodatkowo mozesz wybrac wejscie na basen na 2 3 lub 4 godziny za co doplacasz odpowiednio 3,5 4,5 5,5. wejscie na sam basen jest drozsze nie pamietam ile
pozdrawiam |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:53 am
|
|
|
bardzo wam dziękuję za odpowiedzi. mam zamiar iść tam z dzieckiem więc pewnie i park rozrywki też zawadzimy. słyszałam o tym parku, ale w życiu bym nie pomyślała że to ten z madurodam... pozdrawiam |
_________________ gosik |
|
|
|
|
|