neutralizator przykrych zapachów |
Autor |
Wiadomość |
martaa84
Gaduła pozdrawiam marta
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 01 Gru 2008 Posty: 122 Skąd: den haag/slask
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 2:35 pm neutralizator przykrych zapachów
|
|
|
witam.corka kilka razy posikala mi sie na lozko i jak kazdy pewnie wie ze nie fajnie to pachnie,gdzie kupie i jak sie nazywa taki plyn oczywisce po holendersku;) |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 3:27 pm
|
|
|
a nie lepiej materac zmienic i odrazu specjalna cerate podlozyc . Pozbedziesz sie zapachu a cerate mozna wyprac w pralce. wiec zabezpieczysz sie przed innymi "wypadkami "
[ Dodano: Sro Gru 02, 2009 3:27 pm ]
P.S. materac mozna tez uprac chemicznie lub parowo tez sie pozbedziesz apachow. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
martaa84
Gaduła pozdrawiam marta
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 10:23 pm
|
|
|
baileys dzieki bardzo.ale narazie potrzebowala bym ten plyn-wie moze Ktos jak on sie nazywa/?? |
|
|
|
|
Mariola101
Super gaduła Strasznie uparta...
Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Lip 2009 Posty: 343 Skąd: Nl
|
Wysłany: Śro Gru 02, 2009 10:31 pm
|
|
|
Kurcze ja kupilam w Niemczech FREZE ,byc moze tu tez to jest. To rowniez psika sie na fieranki.Jak sie ma palace osoby w domku |
_________________ Im kto wyższy, tym łatwiej i niżej spaść może.
— Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 12:42 am
|
|
|
martaa84
jesli chcesz usunac zapach i plamy a zarazem doprowadzic materac do uzytku uzyj tego preparatu
http://www.drogisterij.ne...niger/P/4338390
nadaje sie on do czyszczenia wykladzin, dywanow, oraz wszystkich powierzchni pokrytych materialem/tkanina
uzywalam go w tym roku, wlasnie do czyszczenia materacy (z przyczepy kampingowej)
tylko w moim przypadku by ulatwic sobie prace posluzyl mi do tego odkurzac pioracy/mozna z powodzeniem prac recznie
i robilam to latem....
na trawie ulozylam czysta folie, a na nich materace,ktore upralam i zostawilam do wyschniecia .... i to dziala! materace naprawde odswiezone....
pozdrawiam i mam nadzieje ze moja rada sie przyda |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Gru 03, 2009 12:56 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
martaa84
Gaduła pozdrawiam marta
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 9:44 am
|
|
|
Mariola101 Gochna H dzieki bardzo-zaraz jade do sklepu i do roboty hehe-pozdrawiam i milego dnia Zycze |
|
|
|
|
|