problem z oplata - KPN |
Autor |
Wiadomość |
nuta
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 17 Cze 2009 Posty: 469
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 5:18 pm problem z oplata - KPN
|
|
|
witam! moze ktos z Was mial juz taki problem jak ja :/ od okolo roku mam internet w kpn (extra za 35e) co miesiac pobierali mi z konta te 35e i bylo super, a od 2 miesiecy biora jakies dziwne sumy w tamtym miesiacu 61e, teraz 58 e nie mam pojecia o co moze chodzic, od 3 dni probuje sie do nich dodzwonic i ciagle mnie przelaczaja od jednego do drugiego az w koncu mnie rozlacza.mieliscie moze taka sytuacje i orientujecie sie co to moze byc naliczane,ewentualnie jakby ktos z was mial numer bezposrednio do faktur bylabym wdzieczna. dziekuje! |
|
|
|
|
OMD
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 5:35 pm
|
|
|
Miałem takie samo zdarzenie tylko w T-Mobile,z 35 euro na 49.90euro i okazało się,że moja umowa roczna wygasła(miałem zniżkę na cały okres trwania umowy bodajże 30%),następnie automatycznie została przedłużona i stąd wyższa kwota.Myślę,że możesz mieć taką samą sytuację |
|
|
|
|
nuta
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 5:57 pm
|
|
|
nie nie, ja mialam promocje w pierwszych 3 miesiacach, placilam polowe sumy, pozniej juz normalnie a umowa mi sie w styczniu konczy :/ |
|
|
|
|
MAARIT
Pomogła: 9 razy Wiek: 56 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 479
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 6:17 pm
|
|
|
moze masz jeszcze abonament na telefon i te wieksze sumy sa za rozmowy telefoniczne ,bo ja tak mam |
_________________ Leven is.
Geven en Nemen.
Meestal nemen we te veel! |
|
|
|
|
mikka
Gaduła Fire, walk with me!
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 173 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 6:25 pm
|
|
|
Może przekroczyłaś miesięczny limit 500 MB i za każdy następny MB pobierają dodatkową opłatę? Zobacz w oprogramowaniu dostarczonym razem ze sprzętem USB. |
|
|
|
|
nuta
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 9:29 am
|
|
|
nie, nie mam telefonu, a internet na kablu wiec limitu raczej nie ma :/ poracha dodzwonic sie nie idzie, chyba bede musiala sie przejsc do ich siedziby.dzieki wszytskim za pomoc |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 10:03 pm
|
|
|
nuta spróbuj jeszcze zalogować się na stronie, dostalaś pewnie swój login i hasło pocztą, po zalogowaniu się można obejrzeć faktury, a tym samym sprawdzisz, ile i za co pobrali |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
|