KTOŚ ZNA DOBRE BIURA JESZCZE W NL CZY JUZ NIE MA???? |
Autor |
Wiadomość |
kairo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 1:30 pm KTOŚ ZNA DOBRE BIURA JESZCZE W NL CZY JUZ NIE MA????
|
|
|
WITAM!!!
mam pytanko odnosnie biur pracy w Nl. czy ktoś mógłby polecic jeszcze jakąś rzetelną firme pośredniczącą w której zarobi się minimum po odliczeniach mieszkania i ubezpieczenia na ręke 250euro netto /przy 40 godzinach tygodniowo , wiem ze to banalne pytanie ale zalezy mi na tym bo po swietach mam zamiar wrocic do nl i sie niesparzyc juz, pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez kairo Pią Gru 04, 2009 1:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krzysztof Konon
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 11:16 am Re: KTOŚ ZNA DOBRE BIURA JESZCZE W NL CZY JUZ NIE MA????
|
|
|
post edytowany
w 10 innych miejscach umiescil identyczne wypowiedzi |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Gru 09, 2009 4:43 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 1:07 pm
|
|
|
Kazdy musi od czegos zaczac. Tez pracowalam przez posrednika i narzekac nie moglam. Tak wlasnie zaczynalam. A co jest teraz to juz inna bajka
I nie kazdy pracujacy przez posrednika jest jak to Pan okreslil "nieudacznikiem"!
Sorry za Off Topic.
[ Dodano: Sro Gru 09, 2009 1:13 pm ]
I skoncz sie Pan juz powtarzac pod kazdym postem, bo robisz Pan smietnik |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
Ostatnio zmieniony przez siemej Śro Gru 09, 2009 1:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mariaaa
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 1:22 pm
|
|
|
krzysztof kokon 85m2 to dla ciebie duze mieszkanie??? za 950 euro miesiecznie???
ale sie chwalisz swoimi zarobkami i nie wiadomo czym jeszcze
a powiedz mi co to kogo obchodzi ile zarabiasz i na co cie stac
przeciez wystarczalo napisac ze powodzi ci sie w zyciu i tyle
a ja zarabiam milion euro tygodniowo, moj maz dwa miliony, moje dzieci nie chodza do szkoly panstwowej tylko nauczycielka przychodzi do naszej willi z basenem i z ogrodem 20hektarowym i nie przychodzi do nas tylko jedna sprzataczka tylko osiem naraz i placimy 25000 euro kazdej z nich
ufff... ja to dopiero sie pochwalilam
przepraszam ale chcialam byc lepsza niz kokon |
Ostatnio zmieniony przez mariaaa Śro Gru 09, 2009 1:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jaroslaw
Nieśmiały użytkownik falubaz
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 2:46 pm
|
|
|
mariaa ja jestem lepszy od kokonowicza i od ciebie-zarabiam 3 miliony euro!!!1pzdrkto mnie przebije...??? |
_________________ falubaz to magia!!!-falubaz to my!!! |
|
|
|
|
mikka
Gaduła Fire, walk with me!
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 173 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 4:19 pm Re: KTOŚ ZNA DOBRE BIURA JESZCZE W NL CZY JUZ NIE MA????
|
|
|
krzysztof Konon napisał/a: | ja jestem zwykłym mechanikiem samochodowym po zawodówce,
zarabiam 1840 euro, a moja żona jest fryzjerką i zarabia 1620 euro miesięcznie |
To znaczy, chwalisz się czy żalisz? Znam osobę po szkole rolniczej która zarabia więcej, a pewnie na twarzy kilku informatyków czytających ten wątek również pojawił się lekki uśmieszek |
|
|
|
|
ghambit
Gaduła
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 9:08 pm Re: KTOŚ ZNA DOBRE BIURA JESZCZE W NL CZY JUZ NIE MA????
|
|
|
krzysztof Konon napisał/a: | ja jestem zwykłym mechanikiem samochodowym po zawodówce,
zarabiam 1840 euro, a moja żona jest fryzjerką i zarabia 1620 euro miesięczniei |
A ja jestem po studiach a zarabiam tyle ile zarabia informatyk w sykes, do tego moja dziewczyna również po studiach zarabia więcej od Ciebie nie brudząc rak Widzisz chłopie trzeba było się uczyć...
Teraz powiedz mi mam prawo nazwać Cię nieudacznikiem?
Jak tak lubisz osadzać ludzi mogłeś skończyć prawo iść na aplikacje sędziowska to byś sadził ludzi do woli i jeszcze by Ci za to płacili.
A co do tematu, to według mnie są jeszcze uczciwe biura, spróbuj biuro Matchez aalsmeer, z właścicielem mam wspólne hobby i powiem Ci ze facet jest naprawdę solidny. Życzę sukcesów i Powodzenia. |
|
|
|
|
XTc
Poczatkujacy Propagator Lenistwa
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Sty 2008 Posty: 43 Skąd: Olesnica / Woerden
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 9:40 pm
|
|
|
@ghambit
zapomniales napisac co robicie...
Nie tylko rece mozna brudzic... |
_________________ ...czy swiat sie wiele zmieni, gdy z mlodych gniewnych wyrosna starzy...rozleniwieni?! |
|
|
|
|
talyb
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 12:07 am
|
|
|
Masz tak na początek trzy godne polecenia biura: Randstad, E&A, Kiwi.
Moze byc jednak problem z dostaniem sie tam do pracy
Powodzenia |
|
|
|
|
mapett
Poczatkujacy
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 44 Skąd: Bergen op Zoom
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 12:23 pm
|
|
|
Talent- pracowalem- osobiscie polecam!
http://www.talent-polska.pl/firma.php |
_________________ Wielkie umysly obgaduja idee, srednie- wydarzenia, a male obgaduja innych. |
|
|
|
|
liki11
Poczatkujacy Liki wita :)))
|
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 3:53 pm
|
|
|
z dobrych biur polecam Olimpia i ADR tak na początek pracujemy i jesteśmy bardzo zadowoleni |
_________________ Pozdrowienia od łukasza |
|
|
|
|
rafals
Poczatkujacy rafi
|
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 9:27 pm
|
|
|