Kto by chcial Polski sklep w Tilburgu |
Autor |
Wiadomość |
lijka
Poczatkujacy polski sklep
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 1:02 am Kto by chcial Polski sklep w Tilburgu
|
|
|
kto by chcial normalny duzy Polski sklep w Tilburgu gdzie mozna by bylo wszystko kupic co Polskie, komu tego brakuje?... |
_________________ kto by chcial normaly duzy Polski sklep w Tilburgu gdzie mozna by bylo wszystko co Polskie kupic |
|
|
|
|
mikka
Gaduła Fire, walk with me!
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 173 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 8:13 am
|
|
|
Zależy jeszcze w jakich cenach i z jaką datą ważności do spożycia. A co się stało z polskim sklepem obok Aldika? |
|
|
|
|
księżniczka123
Poczatkujacy powrót
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 2:16 pm :D
|
|
|
ja bym chciała polski sklep gdzie mogłabym kupic polska wódke a szczególnie finlandie zurawinowa.
i polskie papierosy z pod lady
Pozdrawiam |
_________________ księżniczka |
|
|
|
|
zonkil
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 16, 2009 1:23 am
|
|
|
A ja bym chcial biedronke zamiast Plusa |
|
|
|
|
buuba
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Gru 16, 2009 7:10 am
|
|
|
mikka, nic się nie stało dalej istnieje lijka, chyba po prostu chce założyć większy sklep. Ja uważam że te małe sklepiki są lepsze a znając życie że taki duży sklep by nie przeszedł szczególnie przez ceny jakie są w Polskich sklepach ja przynajmniej chodzę do takiego sklepu sporadycznie. Widziałam w Plusie ostatnio półkę z samymi polskimi produktami słoiczki z gotowymi daniami sałatki puszki i inne można tam kupić i nawet za naprawdę rozsądną cenę. |
|
|
|
|
grizzly86
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 8:55 pm
|
|
|
jest jeszcze jeden polski sklep niedaleko Jumbo na nordzie... a tak własciwie polsko-afrykanski |
|
|
|
|
księżniczka123
Poczatkujacy powrót
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 4:29 pm
|
|
|
grizzly86 napisał/a: | jest jeszcze jeden polski sklep niedaleko Jumbo na nordzie... a tak własciwie polsko-afrykanski |
a masz adres tego sklepu? |
_________________ księżniczka |
|
|
|
|
annette9
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 10:32 pm Re: Kto by chcial Polski sklep w Tilburgu
|
|
|
lijka napisał/a: | kto by chcial normalny duzy Polski sklep w Tilburgu gdzie mozna by bylo wszystko kupic co Polskie, komu tego brakuje?... |
Witam, ja znam odpowiedz na to pytanie... mysle, ze w Tilburgu wlasnie brakuje takiego sklepu. Gdzie mozna bedzie kupic wszystko co polskie, po rozsadnych cenach oczywiscie i z dluga data waznosci. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Sie 12, 2011 8:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|