jak najtaniej dzwonic do Polski? |
Autor |
Wiadomość |
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 1:34 pm
|
|
|
ja mam voip w budget phone place 12.50 euro za miesiac i sa wszystkie rozmowy na telefony stacjonarne na cala unie europejska
monika |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 1:42 pm
|
|
|
ja w budgetphone.nl mam numer holenderski (10e/rok). ale 12.50 miesiecznie to drogo. za ta cene mozna miec nawet 4 miesiace u innych operatorow. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 1:49 pm
|
|
|
12.50 to jest 10.00 eur na polaczenia.....i korzystasz ze srodkow na koncie do momentu ich wyczerpania...przez 3 miesiace masz za free stacjonarne...po 3 miesiacach zaczynaja cie kasowac ..no chyba ze znowu doladujesz swoje konto to znawu masz 3 miesiace domowe za fre.....
zaraz poczytam na budgetphone.nl ..moze to bedzie jeszcze lepsze rozwiazanie..
dzieki |
_________________ www.stalgorzow.pl |
|
|
|
|
zaq

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 1:52 pm
|
|
|
12.5 miesiecznie, a 12.5 na 3 miesiace ... co jeszcze chcesz doczytac? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 2:27 pm
|
|
|
Kolego uzywam tego programu i jak juz napisalem gdy masz srodki na koncie to przez 3 miesiace mozesz dzwonic na stacjonarne za darmo...
Jesli po okresie 3 miesiecy nie doladujesz na nowo konta, (chociaz srodki na koncie sa) to zaczna cie kasowac za stacjonarne!!!!
Tak wiec przy dobrych ukladach wystarczy doladowac konto raz na 3 miesiece kwota 12.50 KTORA MOZESZ WYKOZYSTAC NA POLACZNIA NA KOMORKI...
pozdro |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 2:33 pm
|
|
|
to
zaq napisał/a: | 12.5 miesiecznie, a 12.5 na 3 miesiace ... co jeszcze chcesz doczytac? |
odnosilo sie do tego
darkis napisał/a: | zaraz poczytam na budgetphone.nl ..moze to bedzie jeszcze lepsze rozwiazanie.. |
nie musisz mi tego tlumaczyc z tyloma wykrzyknikami. wiem jak to dziala, bo sam korzystam z tego providera juz od 4 (albo i 5) lat.
jednak do wykorzystania na dzwonienie masz tylko 10e, bo 2.5e to prowizja. |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 2:40 pm
|
|
|
darkis napisał/a: | zaraz poczytam na budgetphone.nl ..moze to bedzie jeszcze lepsze rozwiazanie.. |
Czy zauwazyles gdzies tam iz zamierzam Ci to wytlumaczyc?
Piszac iz :moze bedzie to lepsze rozwiazanie" myslalem o sobie , nie zas o tym aby Tobie to wtumaczyc...Bo jesli mi napisales o tej stronie to wnioskuje iz to wlsnie Ty jestes lepiej doinformowany niz ja.
Jakos nie zauwazylem tam zadnego wykrzyknika.
pozdr... |
|
|
|
|
zaq

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 2:47 pm
|
|
|
pisalem o tej wypowiedzi:
darkis napisał/a: | Kolego uzywam tego programu i jak juz napisalem gdy masz srodki na koncie to przez 3 miesiace mozesz dzwonic na stacjonarne za darmo...
Jesli po okresie 3 miesiecy nie doladujesz na nowo konta, (chociaz srodki na koncie sa) to zaczna cie kasowac za stacjonarne!!!! |
mialem wrazenie, ze bylo do mnie i konczylo sie 3 wykrzyknikami. ale mniejsza z tym. mysle, ze ten 12voip ma najlepsza oferte. |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 2:51 pm
|
|
|
spox...co by nie bylo kazdy operator ma swoje dobre i zle strony.
Jak juz wczesniej zauwazylem po 6 miesiacach uzywania jedyna zla strona 12voip jest to ze kasuja za polacznie nie odebrane...
No i tez sie kiedys zdziwilem jak dzwonilem do Niemiec i kasowali jednak za polaczenie na stacjonarny.
No ale do PL jest free..to najwazniejsze...
Swego czasu tez dzwonilem poprzez 0900 ....no ale jak dostalem rachunek telefoniczny omal zawalu serca nie dostalem..... |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 40 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 141 Skąd: Holandia, GLD
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 4:11 pm
|
|
|
Do Darkis
I ten program voip instaluje sie na komorke, i nie potrzeba juz kompa/netu do dzwonienia?? Wole sie dopytac dokladnie |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 4:18 pm
|
|
|
Najpierw musisz sciagnac program z 12voip zalozyc konto.. i koniecznie w ustawieniach programu sowj numer komurki...(po tym cie rozpozna program)
w tej chwili mozesz dzwonic z kompa na telefony ...
jesli masz telefon z systemen Symbian..( ja mam N95 )....to wchodzisz na strone http://www.lowcaller.com/en/index.php
i dowland...
jest zapytanie o twojego operatora dajesz 12voip(jest tam do wybory mnustwo innych operatorow)...i sciagasz i instalujesz...
Jak masz w telefonie to gdy wybierasz mumer to najpierw laczy cie z numerem dostepowym w NL.......
poprzez strone www.12voip.com mozesz sobie sprawdzac gdzie dzwonilas ,skad ile
kosztowalo...
Jakby cos to pytaj..chetnie pomoge... |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 40 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 141 Skąd: Holandia, GLD
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 4:28 pm
|
|
|
dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
|
ona21
Nieśmiały użytkownik ona
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 2:05 pm
|
|
|
jezeli chce sie kozystac z 12voip to trzeba miec tel stacjonarny albo na abonament???????? prosze o odpowiedzi na priva |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 7:51 pm
|
|
|
Wlasciwie nie musisz miec neta na stale..no ale potrzebujesza aby zasili konto...od czasu do czas... |
|
|
|
|
nati14
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 1:14 pm
|
|
|
a ja dzwonię przez 09000197 jedyne 0,02 euro za minutę. dzwonię przez ten numer już 3 roki jestem zadowolona. pozdrawiam |
|
|
|
|
|