Glowne forum dla Polakow mieszkajacyw w Holandii... |
Autor |
Wiadomość |
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 6:08 pm Glowne forum dla Polakow mieszkajacyw w Holandii...
|
|
|
Moze mi ktos powiedziec ma ktorym forum jest najwiecej polakow?? ktore forum jest takim glownym najwiekszym forum dla wszystkich mieszkajacych w NL?? np. dla porownania mieszkalem kiedys w Szkocji i tam glownym forum jest 'szkocja.net'.
pozdr |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 6:13 pm
|
|
|
Camille, A na jakim forum jests ?? jak myslisz ?? |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 6:29 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | Camille, A na jakim forum jests ?? jak myslisz ?? |
nie, no tylko tak sie pytam z ciekawosci...ale widze ze to jest glowne forum dla nas
poprostu poszukuje postow na temat imprez.jakos malo widze tematow dotyczacych imprez, albo np. nie widze odpowiedzi na posty dotyczace imprez to sobie pomyslalem ze moze jest jakies inne forum...ale ok, poprostu forumowicze nie interesuja sie muzyka elektorniczna, albo ci co sie interesuja nie wchodza na to forum, szkoda ( a ciekawe jak to jest w Hadze, gdzie slyszalem ze w Hadze jest najewiecej polakow...cos tam sie organizuje, jakies imprezy polskie z muzyka elektroniczna?? czy ogolna stypa jest?? jak ktos cos slyszal to prosze o info...
pozdr |
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 390
|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 6:41 pm
|
|
|
Imprezy w dziale ogloszen,dlaczego myslisz,ze forumowicze nie interesuja sie muzyka elektroniczna?Ja slucham wszystkiego z przewaga wlasnie takiej muzyki.Tylko ze to raczej jest forum ,na ktorym poszukuje sie porad itp.
Najlepsze imprezy sa w okolicach letnich miesiecy |
|
|
|
|
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 7:29 pm
|
|
|
alicja2911 napisał/a: | Imprezy w dziale ogloszen,dlaczego myslisz,ze forumowicze nie interesuja sie muzyka elektroniczna?Ja slucham wszystkiego z przewaga wlasnie takiej muzyki.Tylko ze to raczej jest forum ,na ktorym poszukuje sie porad itp.
Najlepsze imprezy sa w okolicach letnich miesiecy |
hehe:) sorki ale chcesz powiedziec ze mam szukac ludzi na impreze w dziale ogloszen?? ja poprostu chcialbym pogadac z kims na forum o bibach w holandii...myslalem ze dobrym dzialem jest dzial 'pogaduchy' albo 'zycie w holandii', w tych dzialach sie dyskutuje na rozne tematy albo sie uzyskuje odpowiedzi...
napiszcie co sie dzieje w Hadze...bo jak nic to niedlugo przywoze decki & other stuff i zaczynam sam cos organizowac
pozdr |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 7:38 pm
|
|
|
to załóż taki temat w dziale pogaduchy i zobacz, czy będzie odzew ale najpierw sprawdź, czy już przypadkiem nie ma takiego tematu, jeśli tak to go odśwież |
|
|
|
|
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 7:42 pm
|
|
|
calendargirl288 napisał/a: | to załóż taki temat w dziale pogaduchy i zobacz, czy będzie odzew ale najpierw sprawdź, czy już przypadkiem nie ma takiego tematu, jeśli tak to go odśwież |
obstawiam ze nie bedzie bo tam ostatnio ktos sie pytal o impreze w amsterku i nikt nie odpisal jedynie jeden koles ktory sie odezwal jakis czas po imprezie :/
ale ok, zaodaje temat...
pozdr |
|
|
|
|
|