PROBLEMY Z NETEM Z T-MOBILE |
Autor |
Wiadomość |
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 1:42 pm
|
|
|
jesli chodzi o sygnal mam niewiarygonie dobry i nie narzekam na predkosc, wina portu usb to nie jest tez, bo podlaczam aparat i inne cuda i dziala bez zarzutu, podlaczylam nawet przez ten kabel usb-usb i to samo, wiec chyba zadzwonie na infolinie, mam tylko obawy ,ze bede musiala zwrocic sticker i zostane odcieta od neta na kilka tyg |
Ostatnio zmieniony przez ewcia.pol Pon Sty 18, 2010 1:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Maxy
Gaduła Lucas
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 152 Skąd: ASSEN
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 6:53 pm
|
|
|
ewcia.pol napisał/a: | jesli chodzi o sygnal mam niewiarygonie dobry i nie narzekam na predkosc, wina portu usb to nie jest tez, bo podlaczam aparat i inne cuda i dziala bez zarzutu, podlaczylam nawet przez ten kabel usb-usb i to samo, wiec chyba zadzwonie na infolinie, mam tylko obawy ,ze bede musiala zwrocic sticker i zostane odcieta od neta na kilka tyg |
Ne bój się ja miałem zepsuty modem i mi na miejscu w salonie wymienili na nowy w pięć min bezproblemowa obsługa i nowy modem dostałem.Ale wymieniłem i dalej miałem problemy myślę co zrobić z tym fantem jeszcze raz do salonu hmmm.Był piątek pomyślałem poczekam do wtorku bo miałem wtedy wolne i pójdę wymienić i wiesz co uruchamiam kompa i internet we wtorek rano i dział wszystko śmiga ok tak więc to nie była wina kompa modemu czy tam sprzętu myślę ze to wina sieci była.Powodzenia z tym netem |
_________________ Administrator nie jest tylko od usuwania postów Powinien służyć pomocą ^^ |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 9:42 pm
|
|
|
powiedziala mi babka na infolinii,zebym udala sie lapkiem i stickerem do sklepu gdzie kupowalam tam sprawdza inny sticker u mnie i moj sticker na ich kompie i sie okaże gdzie tkwi problem jeśli w stickerze powiedziała,że sklep wyśle im do serwisu stickera i wciagu 10dni albo przysla nowy albo naprawia, choc tobie maxy udalo sie otrzymac nowy to by mnie bardzo zadowolilo. |
|
|
|
|
bati3
Gaduła
|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 6:18 pm
|
|
|
no ja mam stick modem usb huwawei e160 b i ten zlom sie caly czas rozlacza |