potrzebne info - firma axell - sprzątanie samolotów |
Autor |
Wiadomość |
Domciu
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 5:15 pm potrzebne info - firma axell - sprzątanie samolotów
|
|
|
Witam
Szukam informacji nt. pracy w firmie axell przy sprzątaniu samolotów i lotniska.
Każda informacja się przyda.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Domciu Czw Sty 14, 2010 5:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
andi
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 7:12 pm
|
|
|
Nie wiem jak firma axell, ale o pracy gdzieś czytałem że najpierw dobrze prześwietlają daną osobę odpowiednie służby, a później ewentualnie pozwalają pracować, no bo tu przecież chodzi o bezpieczeństwo. |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:16 am
|
|
|
a ja slyszalem ze potencjalny pracownik lotniska musi miec przynajmniej 5 lat meldunku w NL
[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 1:15 pm ]
aaaa musze sprostowac swoja wypowiedz zeby nikogo w blad nie wprowadzic. Przypomnialo mi sie ze kiedys poznalem dziewczyne ktora sprzatala samolotu na schipholu, pracowala dla WWS , takie slynne uitzendbureau i ona na pewno nie miala meldunku wiec juz nie wiem sam.. |
|
|
|
|
monika4
Poczatkujacy nowa
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 6:55 pm
|
|
|
witajcie!!! słyszałam o axell tylko pochlebne opinie i też będe chciała zatrudnić się do sprzątania lotnisk i samolotow. Nie wiem czy jest prawdą że trzeba perfekt mówić po angielsku,Jeśli możecie to napiszcie i jeśli ktoś ma namiary na jakieś wmiare fajne biura będe wdzięczna:)))pozdrawiam :061: |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 6:51 am
|
|
|
monika4 z tym angielskim to prawda, poniewaz musisz sie nauczyc przepisow, ktore sa w jezyku angielskim a potem zdajesz z tego test. |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
|
|
|
|
monika4
Poczatkujacy nowa
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 4:21 pm
|
|
|
siemej dzięki serdeczne za wiadomość u mnie z angielskim nie najlepiej to daje za wygraną poszukam czegoś innego pozdrawiam |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 7:09 pm
|
|
|
Test można wykuc nawet po holendersku bo mój znajomy tak zrobił...
A osoby mieszkające w UE nie muszą być zameldowani 5 lat ( ale musza byc ogólnie zameldowanie)
Samo skanowanie przez MSW Holandii trwa ok. 3 miesięcy. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 10:43 pm
|
|
|
LeGolasik pewnie, ze mozna z holenderskim, angielski to opcja dla osob nie znajacych tego jezyka |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
|
|
|
|
LeGolasik
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 9:37 am
|
|
|
Tak z tym że przykładowego tekstu nie ma w języku angielskim
A pytania można wykuć na pamięć.Zresztą ten test to tak tylko teoria, w rzeczywistości to robi się go tylko po to żeby dostać przepustkę. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
monika4
Poczatkujacy nowa
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:14 pm
|
|
|
LeGolasik dzięki to może jednak uda mi się załapać.Wczoraj znajoma mówiła że ciężko się tam dostać bo każdy pilnuje sobie tam miejsca.Nawet zbytnio urlopów nie chcą brać bo nie chcą stracić dobrej pracy.pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życze. |
|
|
|
|
LeGolasik
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 3:43 pm
|
|
|
Jeśli masz swoje mieszkanie spróbuj przez Timing. |
Kurt Cobain |
|
|
|
|
monika4
Poczatkujacy nowa
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 2:11 pm
|
|
|
Le Golasik dzięki stokrotne teraz zjechałam do Polski więc i mieszkania swojego już brak pozdrawiam i życze powodzenia )) |
|
|
|
|
anonim123454321
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Mar 10, 2010 5:30 pm
|
|
|
post usuniety |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Mar 10, 2010 7:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
goorn
Gaduła Zimny jak głaz.
|
Wysłany: Śro Kwi 14, 2010 4:57 pm
|
|
|
Po mimo paru odstraszających opini sytuacja mnie zmusiła do zapisania się do firmy Axell. Przeszedłem sprawdzian językowy i teraz mam czekać na ofertę pracy.
Na ich stronie głównej piszą że praca dla nich odbywa się w systemi 8tyg pracy, 2tyg wolnego, 8tyg. pracy. Nie podoba mi się to ale ma też swoje plusy.
Moje pytania o firme Axell są takie: Jak wygląda formularz E301 za pracę w firmie Axell? czy po przepracowaniu jednego cyklu (8tyg pracy 2wolenego 8tyg.pracy) formularz obejmuje jako okres ubezpieczeniowy również te 2tygodnie wolnego?proszę o uważne przeczytanie i o odpowiedź osoby którę pracowały dla tej firmy. |
Ostatnio zmieniony przez goorn Śro Kwi 14, 2010 4:58 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Śro Kwi 14, 2010 5:05 pm
|
|
|
podlacze sie do tematu
chodzi mo w ogole o jakakolwiek prace na terenie lotniska, nie musi to byc sprzatanie samolotow, moze to byc praca na budowie ale na terenie lotniska. Slyszalem ze musi byc to slynne skanowanie osoby.
Moze wiecie cos jak to wyglada i jakie sa szanse na pozytywna odpowiedz z ministerstwa chyba sprawiedliwosci jak masz zalatwiona tam prace. |
|
|
|
|
|