Przesunięty przez: Gochna H Pią Lut 05, 2010 8:59 pm |
ale o co chodzi?GOOGLE |
Autor |
Wiadomość |
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 4:26 pm
|
|
|
Osobiscie zrobilabym system herstel (przetlumaczy ktos ? nie znam odpowiednika po Pl ) |
|
|
|
|
mikka
Gaduła Fire, walk with me!
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 173 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 4:51 pm
|
|
|
MiniSmurfin napisał/a: | Osobiscie zrobilabym system herstel (przetlumaczy ktos ? nie znam odpowiednika po Pl ) |
Przywracanie systemu??
Formata nie rób, bo to bez sensu. Zobacz w Internet Explorerze -> Narzędzia -> Opcje internetowe -> zakładka Połączenia -> Ustawienia sieci LAN -> czy coś masz wpisane w polach przy Proxy server. |
_________________ BICheck - weryfikacja kont bankowych [nowa wersja] |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 5:51 pm
|
|
|
mikka napisał/a: | Przywracanie systemu | mialam to wlasnie na mysli a czemu walnelam format to nie mam pijecia .
Format to juz osta5ecznosc jak nic juz nie pomoze (( |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
jorgus34
Poczatkujacy Witam!!!
Pomogła: 1 raz Wiek: 49 Dołączyła: 23 Lis 2009 Posty: 20 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 8:01 pm
|
|
|
[quote="zaq"]jorgus34, dobra rada: jak szukasz jakiegos programu to sciagaj go ze zrodla. w przypadku google toolbar PL -> http://toolbar.google.pl
sciagajac cos z innych stron mozesz sobie zainstalowac przy okazji jakis dodatek (w postaci wirusow lub ad-ware'ow), a i wersja niekoniecznie jest najnowsza.[/quote
Dzięki za radę... będę pamiętać ale póki co odpukać wszystko działa i nic się dodatkowego nie ściągnęło i jest tłumacz w razie potrzeby...miałam dobre zamiary by pomóc i tyle a nie wyrażanie opinii komu co się ściągnie... he,he a tak czy inaczej ...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
silaczka
Gaduła
|
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 4:24 pm
|
|
|
silaczka, a dlaczego chcesz cos sciagac? strona, ktora podalas, to tylko "baza wiedzy". |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
silaczka
Gaduła
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 1:01 pm
|
|
|
hej
ja juz nie wiem co ja che,oprocz tego zeby tlumacz zaczol dzialac.Choc i to coraz mniej,przynajmniej wyszlifuje jezyk niderlandzki
[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 2:29 pm ]
robi sie coraz ciekawiej
nie moge firefoxa otworzyc,ani zadnego linka podanego w gg...zobaczymy co jeszcze...
[ Dodano: Wto Lut 09, 2010 9:50 pm ]
haloooo czy ktos ma jakas rade? nie moge otworzyc firefoxa! Moge z neta kozystac tylko dzieki explorer.Ludzie znajacy sie...gdzie jestescie? |
_________________ Kobieta to zawod,nie plec-K.Sienkiewicz |
|
|
|
|
jorgus34
Poczatkujacy Witam!!!
Pomogła: 1 raz Wiek: 49 Dołączyła: 23 Lis 2009 Posty: 20 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 1:03 am
|
|
|
silaczka napisał/a: | hej
ja juz nie wiem co ja che,oprocz tego zeby tlumacz zaczol dzialac.Choc i to coraz mniej,przynajmniej wyszlifuje jezyk niderlandzki
[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 2:29 pm ]
robi sie coraz ciekawiej
nie moge firefoxa otworzyc,ani zadnego linka podanego w gg...zobaczymy co jeszcze...
[ Dodano: Wto Lut 09, 2010 9:50 pm ]
haloooo czy ktos ma jakas rade? nie moge otworzyc firefoxa! Moge z neta kozystac tylko dzieki explorer.Ludzie znajacy sie...gdzie jestescie? |
Ci ludzie znający się już podali pewne namiary co i jak możesz zrobić...według własnego doświadczenia...spróbuj jeszcze tak jak łączysz się przez internet explorer wpisz google.com, pl, nl jak wolisz...i tam znajdziesz tlumacza google ...he,he może to jest dobre wyjście jak tylko explorer Ci został...chyba że już się coś zmieniło do tej pory bo nic nie piszesz...powodzenia!
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 10:03 am
|
|
|
jak nie możesz włączyć firefoxa, to może się rozkrzaczył, weź go odinstaluj i zainstaluj na nowo, a jak to nic nie da, to chyba tylko format ci został, chyba coś złego dzieje się w twoim kompie, jak takie rzeczy się dzieją, może tego wirusa jednak nie zwalczyłaś...
poza tym przypuszczam, że nie znając się mogłaś tam nieźle sama namieszać próbując rozwiązać problem. może znajdź po prostu jakiś serwis komputerowy, ewentualnie może w kafejce internetowej by ci pomogli, a jak trzeba to zformatują dysk i na nowo wrają windows. zakładam, że masz windowsa. i najpierw, póki się da, pozgrywaj sobie ważne dokumenty, zdjęcia, muzykę itp. na płyty, bo jeśli format jest jedynym wyjściem, to wszystko ci przepadnie. |
Ostatnio zmieniony przez calendargirl288 Czw Lut 11, 2010 10:07 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|