NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Pią Lut 05, 2010 8:59 pm
ale o co chodzi?GOOGLE
Autor Wiadomość
MiniSmurfin 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 40 razy
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 4:26 pm   

Osobiscie zrobilabym system herstel (przetlumaczy ktos ? nie znam odpowiednika po Pl )

mikka 
Gaduła
Fire, walk with me!

Wysłany: Sob Lut 06, 2010 4:51 pm   

MiniSmurfin napisał/a:
Osobiscie zrobilabym system herstel (przetlumaczy ktos ? nie znam odpowiednika po Pl )

Przywracanie systemu??

Formata nie rób, bo to bez sensu. Zobacz w Internet Explorerze -> Narzędzia -> Opcje internetowe -> zakładka Połączenia -> Ustawienia sieci LAN -> czy coś masz wpisane w polach przy Proxy server.

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 5:51 pm   

mikka napisał/a:
Przywracanie systemu
mialam to wlasnie na mysli a czemu walnelam format to nie mam pijecia .
Format to juz osta5ecznosc jak nic juz nie pomoze :( ((

jorgus34 
Poczatkujacy
Witam!!!

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: Sob Lut 06, 2010 8:01 pm   

[quote="zaq"]jorgus34, dobra rada: jak szukasz jakiegos programu to sciagaj go ze zrodla. w przypadku google toolbar PL -> http://toolbar.google.pl
sciagajac cos z innych stron mozesz sobie zainstalowac przy okazji jakis dodatek (w postaci wirusow lub ad-ware'ow), a i wersja niekoniecznie jest najnowsza.[/quote

Dzięki za radę... :038: będę pamiętać ale póki co odpukać wszystko działa i nic się dodatkowego nie ściągnęło i jest tłumacz w razie potrzeby...miałam dobre zamiary by pomóc i tyle a nie wyrażanie opinii komu co się ściągnie... :043: he,he a tak czy inaczej ...
Pozdrawiam :039:

silaczka 
Gaduła

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 4:07 pm   

zaq a co jaialam z tad scianac? http://support.mozilla.co..._mode=inproduct

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Nie Lut 07, 2010 4:24 pm   

silaczka, a dlaczego chcesz cos sciagac? strona, ktora podalas, to tylko "baza wiedzy".

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

silaczka 
Gaduła

Wysłany: Pon Lut 08, 2010 1:01 pm   

hej
ja juz nie wiem co ja che,oprocz tego zeby tlumacz zaczol dzialac.Choc i to coraz mniej,przynajmniej wyszlifuje jezyk niderlandzki :)

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 2:29 pm ]
robi sie coraz ciekawiej :074:
nie moge firefoxa otworzyc,ani zadnego linka podanego w gg...zobaczymy co jeszcze...

[ Dodano: Wto Lut 09, 2010 9:50 pm ]
haloooo czy ktos ma jakas rade? nie moge otworzyc firefoxa! Moge z neta kozystac tylko dzieki explorer.Ludzie znajacy sie...gdzie jestescie?

jorgus34 
Poczatkujacy
Witam!!!

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: Czw Lut 11, 2010 1:03 am   

silaczka napisał/a:
hej
ja juz nie wiem co ja che,oprocz tego zeby tlumacz zaczol dzialac.Choc i to coraz mniej,przynajmniej wyszlifuje jezyk niderlandzki :)

[ Dodano: Pon Lut 08, 2010 2:29 pm ]
robi sie coraz ciekawiej :074:
nie moge firefoxa otworzyc,ani zadnego linka podanego w gg...zobaczymy co jeszcze...

[ Dodano: Wto Lut 09, 2010 9:50 pm ]
haloooo czy ktos ma jakas rade? nie moge otworzyc firefoxa! Moge z neta kozystac tylko dzieki explorer.Ludzie znajacy sie...gdzie jestescie?

Ci ludzie znający się już podali pewne namiary co i jak możesz zrobić...według własnego doświadczenia...spróbuj jeszcze tak jak łączysz się przez internet explorer wpisz google.com, pl, nl jak wolisz...i tam znajdziesz tlumacza google ...he,he :031: może to jest dobre wyjście jak tylko explorer Ci został...chyba że już się coś zmieniło do tej pory bo nic nie piszesz...powodzenia! :032:
Pozdrawiam! :039:

calendargirl288 
Super gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 10:03 am   

jak nie możesz włączyć firefoxa, to może się rozkrzaczył, weź go odinstaluj i zainstaluj na nowo, a jak to nic nie da, to chyba tylko format ci został, chyba coś złego dzieje się w twoim kompie, jak takie rzeczy się dzieją, może tego wirusa jednak nie zwalczyłaś...
poza tym przypuszczam, że nie znając się mogłaś tam nieźle sama namieszać próbując rozwiązać problem. może znajdź po prostu jakiś serwis komputerowy, ewentualnie może w kafejce internetowej by ci pomogli, a jak trzeba to zformatują dysk i na nowo wrają windows. zakładam, że masz windowsa. i najpierw, póki się da, pozgrywaj sobie ważne dokumenty, zdjęcia, muzykę itp. na płyty, bo jeśli format jest jedynym wyjściem, to wszystko ci przepadnie.
Ostatnio zmieniony przez calendargirl288 Czw Lut 11, 2010 10:07 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu