Korekta rozliczenia podatku za lata 2006-2007 |
Autor |
Wiadomość |
AJ
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 4:33 pm Korekta rozliczenia podatku za lata 2006-2007
|
|
|
Witam!
Dowiedzialem sie ze moje rozliczenie podatku za lata 2006-07 nie uwzglednilo ulgi na partnera fiskalnego a co za tym idzie dostalem nizszy zwrot podatku. Chcialbym zrobic korekte tych rozliczen , ale nie przez biura ktore mnie rozliczaly w tamtych latach , ani tez przez obecne biuro ktore zazadalo 1200 euro oplaty !!
Pytanie - czy ktos moze polecic sprawdzone biuro za rozsadna kase? nie mowie o 20 euro bo jestem sklonny zaplacic wiecej o ile f-ma jest ok.
3majcie sie!!
AJ |
|
|
|
|
nollewska
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 6:29 pm
|
|
|
Przede wszystki to biuro powinno dokonac korekty zeznania podatkowego, gdyz rozliczajac Ciebie z podatku, powinni poinformowac o mozliwosci rozliczenia sie z partnerem. Skoro tego nie zrobili,to powinni teraz zrobic korekte.
Natomiast oplata 1200 euro, to moze zle zrozumiales odnosnie prowizji jaka masz uregulowac.
Niemniej jednak proponuje najpierw dokonac przeliczenia i sprawdzic czy mozna zrobic korekte. |
_________________ Nollewska
www.kancelariabean.com
Kancelaria Podatkowa On-line |
|
|
|
|
AJ
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 4:53 pm
|
|
|
Wolalbym juz tymi biurami nie miec nic wspolnego, dlatego szukam innego sprawdzonego biura. Kwota 1200 euro to 30% wyliczonego realnego zwrotu za w/w lata ( ok 4000 euro bez odsetek). Taka prowizje ma biuro ktore obecnie mnie rozlicza. Z dotychczasowej wspolpracy z tym biurem jestem zadowolony, ale takiej kwoty nie zaplace. |
|
|
|
|
|