Mila przygoda z polska policja |
Autor |
Wiadomość |
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 11:35 pm Mila przygoda z polska policja
|
|
|
Tydzien temu przyjechalem do rodzicow i zauwazylem, ze wcielo mi jeden komplet kluczkow od samochodu. Myslalem, ze moze u tesciow zostaly, mzoe gdzies leza wiec sie zbytnie nie przejmowalem...
Wczoraj wieczorem zaparkowalem u rodzicow pod blokiem i wszystko bylo OK. Dzisiaj ide a za wycieraczka kartka
"Kluczyki do pojazdu do odebrania na KP V ul. XXXX u dyzurnego"
Wiec jade na komisariat i zdziwko moj klyczyk... Okazalo sie, ze ktos zaniosl na komisariat a prewencja wczoraj w nocy jezdzila po wszystich parkingach na osiedlu i sprawdzala ktore auto sie otworzy.
Max pozytywne zaskoczenie, bo klczyk kosztuje jakies 160 euro... |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2009 9:21 am
|
|
|
Hehe nio trzeba przyznać ze odwalili kawał dobrej roboty ...
Facet od mojej Siostry dostałby 17 pkt i 1200 zl mandatu za to ze na "szybciora" chiał zaparkować pod apteka ( staną na wysepce , przekroczył linie ciągną , za blisko skrzyżowania i cos tam jeszcze ...) ale na szczęście skończyło sie na UPOMNIENIU i Życzeniach Świątecznych ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 2:57 pm
|
|
|
A ja raz wpadlem w zaspe na A4, nadjechal radiowoz wyskoczylo czterech gliniarzy, wypchali mi auto z zaspy, wskoczyli do radiowozu i pognali dalej...nawet nie zdazylem im podziekowac |
_________________ " Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszlości, nie jest godzien szacunku teraźniejszości, ani prawa do przyszlości. " Józef Piłsudski. |
|
|
|
|
Waleczne serce
Super gaduła
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 4:51 pm
|
|
|
No prosze. Policjanci to tylko ludzie; sa zli i dobrzy. Duzo zalezy tez od szkolenia. Niektorym trzeba jasno wylozyc,ze praca w policji, to nie tylko struganie wazniaka;) |
|
|
|
|
|